kasiadz
Fanka BB :)
mi w przychodni powiedzieli że ok tygodnia czeka sie na wynik

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

on to robił na miejscu, ten wacik którym pobierał wymaz polewał chyba jakimś płynem, dokładnie nie widziałam co robił dalej ale podejrzewam że musiał potem kilka kropel przelać na taką płytkę podobnie jak w teście ciążowym a po 4 minutach odczytywał wynik. Pilnował tego czasu bo aż przerwał usg. Chodzi mi o to na ile taki test jest wiarygodny - jeśli Wam w laboratorium każą długo czekać
Hej, witam noworocznie. Ja już po wizycie w nowym roku. Ogólnie wszystko dobrze, wszystko w normie jedynie okazuje się że moja kruszynka będzie chudziutka w klatce piersiowej... yy chyba po babcibo jej wymiary odpowiadają 31tyg.4d. Poza tym wszystko wspaniale
oby wytrzymała do lutego bo trzeba zacząć wyprawke organizować, a po drodze jeszcze zakup auta :-) więc narazie czasu na poród nie mam.