reklama

U lekarza

reklama
eve i wierz tu lekarzom:sorry: ale pomyśl że to wszystko z myślą o zdrowiu Kubusia, bo jeśli wynik gbs będzie pozytywny to już będą wiedzieć co robić w razie porodu, oczywiście trzymam kciuki żeby wynik był prawidłowy i akcja rozwinęła się sama raz dwa:-)

Grigri w takim razie odpoczywaj, by wytrwać do bezpiecznego terminu:tak:

Kurcze Eve - to ci numer zrobili, ale wsio dla dzieciaczka.

Cortina czemu ostatnia?

Umawiasz się na cc?

Ja to mam w planie ostatnia wizytę zaliczyć ok 38 tyg a wtedy już urodzić, ale znając życie i moje szczęście to jeszcze do 40-42 tyg się pokulam :-(

Melduję się po wizycie :)
Szyjka w porządku, bez oznak skrócenia, cytologia i wszystkie wyniki wzorowe ;) USG szybciutkie, tylko zmierzył brzuszek żeby wykluczyć hipotrofię i sprawdził serduszko. Za dwa tygodnie kolejna wizyta, na której szczegółowe USG i wymaz :)

Barbhp - super,że wszystko jest ok.

Cortina- jak dla mnie jedyny + cesarki to taki,że dzień możesz sobie wybrać i się przygotować oczywiście o ile ciąża przebiega planowo jak u ciebie :-)

My wizytujemy 25 i jak mi lekarz nie powie,że mała ułożona główkowo to chyba się poryczę.

Jak waga i ułożenie będzie ok 3-3,5 kg to pierdziele nie tuczę Myszki tylko zamiast leżingu aktywne życie co by wyszła szybko he he

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry