reklama

U lekarza

Ja mam wizyty co dwa tygodnie, bo jak pisałam wcześniej, na początku ciąży były problemy, a teraz to tak kontrolnie. Zresztą, i tak po wizycie spokoju starcza mi na pierwszy tydzień, a drugi już cały w nerwach. Ale tak już pewnie jest, gdy wie się za dużo;)

reklama
No a ja mam wizyty co 3 tygodni, nie wiem czemu tak często, a teraz nawet mniej niż 3 tygodnie, bo ostatnio byłam 20sierpnia, a następna jest 7 września. Z tym, że ja płacę 70zl za wizytę, to jeszcze nie jest tak źle.:-p

Hej dziewczyny :)
Mało się odzywam, ale na bieżąco śledzę Wasze wpisy:)

Wczoraj miałam wizytę u lekarza, dzidzia zdrowa i płeć oczywiście chłopak :) Byłam na usg 3d/4d ale kiepsko było widać, tym bardziej że mały leżał na brzuchu, więc tylko plecki i tył głowy pokazywał, raz obrócił się trochę na boczek i widać mu było nóżki i rączki i kawałek buźki - niesamowity widok, choć czuje taki niedosyt. Lekarz powiedział, że najlepiej to w 20 tygodniu widać, więc się od razu zapisał na usg na 1 października.

A do ginekologa muszę wrócić niestety za tydzień, bo mam za wysokie ciśnienie. Muszę mierzyć 3 razy dziennie i zapisywać w zeszycie i zobaczymy, trochę mnie to martwi, tym bardziej, że od ponad miesiąca biorę codziennie tabletki acard, a ciśnienie mam powyżej 140 :/

Cześć dziewczyny:-) miałam dziś wizytę i wszystko jest w jak najlepszym porządku, posłuchaliśmy z doktorem bicia serduszka :tak:to niesamowite jakie to fajne uczucie, z gabinetu wyszłam z takim bananem na buzi, że inne pacjentki dziwnie na mnie spoglądały:cool2:zobaczyłam maleństwo tylko na chwilkę, jeszcze nie wiemy jakiej jest płci, za miesiąc na pewno na kolejnej wizycie będzie wiadomo:tak:

patik80 gratuluje synusia! bedziecie miec mała równowagę w domku:)
anizimo no w końcu jakiś róż nam się zapowiada:) gratki!
aclerya Tobie też gratuluję syneczka. to bedzie chlopski rok:-D
agaod dobrze, ze dzidzia zdrowa. to najważniejsze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry