reklama

U lekarza

fajnie, że wszystkie wizyty udane... nasza kontrolna dzisiaj o 20...może potwierdzimy czy to chłopiec czy dziewczynka będzie..., bo już dzisiaj rano z meżusiem mieliśmy alcje na allegro z kupowaniem pościeli ha ha ha

reklama
Mi też brzuszek wyskoczył tak nagle (w przeciągu dnia czy dwóch) :-D I tak nagle przybyło o ponad kg :eek:

A USG mam obiecane na następnej wizycie (10 września). Zobaczymy :-)

JA też idę 10 września :)

bela mi też się tak wydaje, bo coś za dużo tych mężczyzn :)

E... Wydaje Ci się chłopców lepiej rozpoznać, reszta to będzie dziewczynki i już :) po połowie :)

No ja też niestety nie znam płcy, ale nie wiem czemu jestem jakoś nastawiona na dziewczynkę i może jest to przeczucie, o którym wcześniej pisałyśmy:-D Jak zobaczę na usg siusiaka to się zdziwię:-)

Ja mam taki sam tok myślenia :)

Jestem po wizycie. Maluszek jest o tydzien większy niż wynika to z OM rośnie ładnie rusza się cały, ale nie waruje jakoś specjalnie. Bawił się swoją dłonią rozkładając i składając paluszko:)
Słyszałam bijące serduszko:) cudnie:)no i wyniki badań prawie ok- mam tylko jakieś bakterie w moczu dostałam na to urisept 3x2 i kolejna wizyta 09.10:) Prawdopodobna płeć- chłopak:)

ja byłam wczoraj u lekarza :-) standardowo badanie krwi, moczu itp. no i... słyszałam bicie serduszka mojego maleństwa :-D i jest wszystko dobrze :-) za 4 tygodnie usg i mam nadzieje, że dowiem się kto to tam w moim brzuszku siedzi ;-) niestety w Irlandii jest tylko jedno usg (chociaz miałam robione już w 9 tygodniu ze względu na krwawienia, czy wszytsko ok) wiec muszę poczekać do 20go tygodnia...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry