reklama

U lekarza

reklama
Z mężem byliśmy w takim szoku, że hej. Niby tamten gin gadał, że płeć niepewna w 13 tyg.. ale wiadomo, człowiek się nastawia:P No i czytałam i dziś gin powiedział to samo, że jajka wyskakują ok. 15 tyg..Ale się cieszymy:) No i dzidziol książkowy:))Wszytko ma idealne:)

siusiak.jpgpo lewej stronie pupka od dołu a w środku dowód męskości:P

Poli jestem w szoku... no ale czego sie spodziewać jak do 15 tyg pewnie tak samo wyglądaja narządy i chłopaczka i dziewuszki... i ja zaczynam być niespokojna,że nam wyskoczy pisiolek choc usg bylo w 16 tyg więc raczej urosnąć nic nie powinno...

Gratki zdrowego synka tak czy siak zdrówko ważne...

poli no to gratulacje synka! chłopcy są cudowni - takie małe słodkie szkraby :)
Ania moja koleżanka z grudniówek miała w 16 tyg usg i lekarz przekonany stwierdził, że chłopak :) więc kupiła trochę ciuchów, a na połówkowym niespodzianka - dziewczynka hehe no i ma córcie

Poli gratulacje;)))
Super że zdrowe;))
Tak to właśnie jest z tym okreslaniem płci w 12 tc i to u dziewczynek. Moja gin powiedziała, że na 100% to tylko chłopca może stwierdzić a dziewczynkę to na 99% hehe i to w 20 tc.
A będzie Leon czy Leonard bo ponoć to dwa różne imiona;/ moja przyjaciółka mnie uświadomiła bo sama nazwała synka Leonard zdrobniale Leo

reklama
Gratuluje udanych wizyt!
Kolejny chłopak u lutówek, ciekawe ile chłopczyków straci ogonek?:confused:
Dzisiaj ja się przekonam czy w brzuszku siedzi jeszcze Dominik czy może się zamienił w Amelkę :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry