reklama

U lekarza

melduję że my już po wizycie :) z Dzidzią wszystko w porządku, rośnie sobie ładnie, serduszko równiutko bije :) niestety nie chciało nam się ujawnić :( jestem zawiedziona :( chociaż mąż twierdzi, że widział dwa jajeczka :P w następny piątek mamy połówkowe, mam nadzieję, że wtedy już się tak ułoży że będzie widać :)
mi się przyplątała znów infekcja :( chyba 4 raz w ciąży :baffled: ale teraz przynajmniej wiem, ze to przez osłabienie organizmu, bo mnie coś zaczęło łapać :/ no nic, trzeba się wyleczyć i ścierpieć pare dni posuchy :wściekła/y: mam się wybrać do ortopedy :/ jeszcze połowy ciąży nie ma, a już problemy z kręgosłupem... może być nieciekawie jak ten brzuch będzie większy :/ no i problemy z kręgosłupem mogą być wskazaniem do cc...
czekam na wieści od kolejnych wizytujących się dziś mam :)

reklama
melduję że my już po wizycie :) z Dzidzią wszystko w porządku, rośnie sobie ładnie, serduszko równiutko bije :) niestety nie chciało nam się ujawnić :( jestem zawiedziona :( chociaż mąż twierdzi, że widział dwa jajeczka :P w następny piątek mamy połówkowe, mam nadzieję, że wtedy już się tak ułoży że będzie widać :)
mi się przyplątała znów infekcja :( chyba 4 raz w ciąży :baffled: ale teraz przynajmniej wiem, ze to przez osłabienie organizmu, bo mnie coś zaczęło łapać :/ no nic, trzeba się wyleczyć i ścierpieć pare dni posuchy :wściekła/y: mam się wybrać do ortopedy :/ jeszcze połowy ciąży nie ma, a już problemy z kręgosłupem... może być nieciekawie jak ten brzuch będzie większy :/ no i problemy z kręgosłupem mogą być wskazaniem do cc...
czekam na wieści od kolejnych wizytujących się dziś mam :)

Dobrze,że z maluszkiem wszystko ok... aże wstydliwe, cóż taki jego urok.

Infekcji nie zazdroszczę...

Co do kręgosłupa, też mam problemy i lekarz ginekolog stwierdził,że ortopeda ma ocenić czy dam rade urodzić sn czy ma być cc a ja nie chce cc.

Tak jak mi w I trymestrze bolało i lędźwie i szyja jkat teraz nic :-D obawiam się,że w III i przed porodem będę cierpieć, ale ja mam przynajmniej opis rtg z przed ciązy i ortoperda może ocenić czy te schorzenia bardziej mi zrypia kręgosłup jak urodze sn czy dam rady jakoś bez pogorszenia sie mojego zdrówka...

To jedyne spędza mi sen z powiek choć lekarz stwierdził,że raczej sn do 4 kg dam radę urodzic maluszka ale jak mnie będzie bolało na maxa kręgosłup plus bóle porodowe to jak tu rodzic?:szok: 3 dawki znieczulenia i jedziemy he he

Cóż nie ma co się martwić zobaczymy co życie pokaże, grunt, by sobie i maluszkowi ułatwić na maxa poród...

UWAGA UWAGA, CÓRECZCE WYSKOCZYŁ SIUSIAK I BĘDZIE LEOŚ!!!!
Wszystkie narządy widoczne i prawidłowe:P
Mąż dostał zdjęcie siusiaka do portfela:P

bu hahahahahahah :-D
jaka mialas mine :D ???
bardzo chcialas miec corke, przestawilas sie juz na synka ???
pokazuj nam zdjecie siusiaka !!! :D musze porownac z moim zdjeciem bo sie bac zaczynam ze mojemu zniknie ;)

Ale numer Poli hehehe, to gratuluje synka w takim razie!!! :)))

O tym samym pomyslalam Cortina:))) teraz bede przez 2 tyg, do kolejnej wizyty myslala o tym czy ogonek Szymka nie odpadnie heheh:)))

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry