reklama

U lekarza

reklama
Smoniczka, ja delikatne ruchy poczułam w 16tyg 4 dz, regularne zaczęły się tydzień później. Ale pamiętaj, że standard czekanie nawet do 21 tygodnia! Więc cierpliwości

Gratuluję kolejnych udanych wizyt :-)

Co do schozowania - to jest moja druga ciąża, ale też czasami schizy sie pojawiają. Maluch kopie znacznie delikatniej niż jego brat w tym wieku ;-) Mikołaja kopniaki były widoczne gołym okiem i było je czuć na ręce (jak wczesniej wspomniałam, Miki przydzwonił też tatusiowi w szczękę, jak ten dawał mu buziaka). Kopniki młodszego dziecka czuję tylko ja od środka.
Ostatnie dwa dni nie czułam nic, więc panika już się pojawiła. Ale dzisiaj zmobilizowałam Go pączkiem i kanapką z czekoladą i zaczął brykać :tak:

Kasiadz,Nutka suuuuuper że wszystko dobrze;))To też moja druga ciążą i raczej martwię się mniej ale np. Jak głupia cały piątek zamartwialam się wizyta,i dopiero mąż ustawił mnie do pionu:)) choć przed snem czarne myśli mnie nachodza. Taki już mam charakter:))Myślę, że każda w jakimś stopniu się martwi, tak jak powiedziała moja gin. To rzecz normalna, dziwne by było gdybyśmy się nie martwily;))No dobra a teraz mówić która ma wizytę w tym tygodniu:))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry