reklama

Ubrania dla ciezarowek :))

Azik śliczny jest ten komplecik!!! Choruję na spódniczkę z karczkiem, właśnie sztruksową. Na razie zakupiłam 1 sukienkę ciążową, na dniach do mnie przyjdzie, mam na oku jeszze jedną - oczywiście na allegro. ;)

reklama
sukienki z karczkiem mają jeden minusik (duzy) - pogrubiają, chyba że są nie rozszerzane po karczku, wiem bo mam,
bardzo wygodna, ale wyglada się jak beczułka ;)

a oprócz tego na zdjęciach, to jeszcze jeden czarny komplecik sztruksowy (z poprzedniej dzidzi), bluzeczka biała koszulowa *2, bluzeczka bawełniana czerwona, ogrrodniczki, oczywiście sztruksowe, spodnie (oczywiscie sztruksowe) la etak iinne, pasiaste ;), dwie sukienki ,ale okazałay się baaaardzo duże, jedną z nich oddałam, a druga trzymamaa, bo nie wiem ile przytyje (może się nie przyda...) i z poprzedniej ciąży jeszcze czarene sztruksy z materiałem na brzusiu, ale musze przerobic i bawełniana sukienka na karczku (to ta wygodna ale pogrubia ;) ) bardzo dobra na po ciąży i cc, bo nie uciska ranki.

MAM W CZYM CHODZIĆ DO PRACY

ALE I TAK MAM OCHOTE NA ZAKUPY, KTÓRA PRZECHODZI MI PO WEJSCIU DO SKLEPU 9 MIESIĘCY, BIAŁA KOSZULOWA BLUZKA - 120 ZŁOTYCH

poszaleli, ale wypatruję rzeczy na allegro

E tam, może mnie pogrubiać. ;) Ważne, że będzie widać śliczny brzuszek ;) - już nie mogę się go doczekać!!!! Dziewczyny śmieją się, że moja dzidzia chowa się gdzies w środku, za to piersi mam imponujące ;) to jedyny objaw widoczny ;)

A właśnie, czy wystarczą mi na ciążę:
- 2 - 4 sukienki
- 2 pary spodni eleganckich
- 1 dżinsy - w teren?
Tyle zamierzam kupić na allegro. :)

Nie wiem co z bluzkami - planuję styl raczej sportowy. :) Jeszcze nic ciekawego nie wypatrzyłam na allegro. Raczej tylko na aukcjach będę kupować, 180zł za ciążowe dżinsy w sklepie to według mnie niezła przesada... :-[

Osinka, w tych poszerzanych właśnie za bardzo nie widać brzusia, tylko w tych powiedzmy "dopasowanych" to znaczy idacych z linią ciała a tylko z lekkim wycięciem na brzuszek (np. taki krój jak moja sztruksowa) bo te rozszerzane powoduja zanik brzusia a taki mały "pontonik"

ale przymierzysz to sama zdecydujesz - ja lubię te na karczku, ale jak poprzymierzałam te proste, nie rozszerzane to zmieniło mi się trochę...

Osinka, nie pamiętam czy pracujesz, bo jak nie to nawet za duzo mi się wydaje, ale jak tak to powinno starczyć i z 3-4 bluzeczki (nie musza byc ciażaowe, ale byś sie zmieściła)

Pracuję cały czas :) W sumie odkąd cały czas "terenuję", to ubieram się na sportowo, w razie czego kupię bluzeczki z lycry i będzie pewnie ok. :)
Nie mam wprawy ;) To moja pierwsza ciąża :)

reklama
Azik: extra komplecik!!!!!!!

Ja weszłąm dziś do sklepu i szczęka mi opadła i kilkukrotnie odbiła się od ziemi jak zobaczyłam cenę zwykłej bluzki z dzianinki (dopasowany krój) - no cóz bagatelka 110zł. Na necie znalazłam ją za 85 zł, ale to i tak dużo. Jak dostanę nerwów to pójdę w spodniach i zwykłej koszulce polo na to wesele 01.10.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry