reklama

Ubrania dla ciezarowek :))

reklama
Monia, ja z tą osobą widziałam się kilka razy zaledwie, ale jest bardzo sympatyczna i otwarta...
To wstawiaj zdjęcie w spódniczce :), ja w kieckach jakoś źle się czuję :)

Ja tez uwielbiam spodnie,latem rybaczki. Zdjecia moze po poludniu jakies porobimy,jesli tak to wstawie,bo chyba juz umiem. Nie wiem tylko o ktorej dotre do domu,bo chcemy pozniej jeszcze jechac do OBI i paru innych sklepow.

Azik czekamy na te obiecane zdjecia. Zdjecie syneczka w kapieli sliczne ale wrzuc jeszcze jakies swoje w ciuszkach ciazowych. Ja zaraz postaram sie pokazac skarpetusie kupione wczoraj. Moze zrobimy juz dzial Wyprawka i tam je umieszcze. :)

to na razie jedno ze zdjęć... tunika lniana, teraz nosze jako bluzeczkę, troche pognieciona, Piotrus sie do niej dorwał ;)

A ja kupilam sobie z internetu spodnie ciazowe do pracy na kancik-Gap 3 razy taniej niz w sklepie ( tylko na razie duzo za duze i bez regulacji w pasie, z jakis czas beda jak znalazl). A wczoraj wybralam sie w koncu na zakupy do Matherhood i sie niezle obkupilam:jeansy z gumeczka w pasie, spodnie do pracy tez z gumka, cieply sweter na zime, drugi cieply rozpinany sweterek( akurat obydwa bardzo duzoprzecenione) bluzeczke z rekawem 3/4, sweterek w serek na jesien, i super elegancka bluzke-sweterek z tasiemkami ktore mozna wiazac wokol talii. Wszystko z firmowych sklepow tyle ze outletow (sklepy firmowe gdzie sprzedaja 2, 3 razy taniej). Jeszcze z 2 -3 bluzeczki i jestem ubrana. Zaluje tylko ze w centrum w ktorym bylam jest tylko zwykly H&M.
Jestem b zadowolona bo udalo mi sie wystroic na ciaze calkiem tanio.
Anik slicznie wygladasz.

Kati, to tylko pozazdrościć takich zakupów. Ja dostanę sporo ubrań od siostry, bo jej teściowie przylatują w środę i w końcu będę miała w czym chodzić :). Fajnie by było jakbyś zaprezentowała na sobie zakupione ciuszki :)

Azik, ja na tym Allegro nic nie mogę wygrać, wrrr! Zawsze przegapię jakieś fajne ciuszki ciążowe :). Tuniczka fajna, szkoda tylko, że na ramiączka :(

reklama
a ja siedzę i kukam na allegro co mają ciekawego. Jak już znajdę to oczywiście rozmiar nie mój. Jeśli chodzi o spodnie to chyba kupię materiał i uszyję u krawcowej, bo przy moim wzroście coś dostać - to jest graniczenie z cudem. Sweterki na zimę zamówię u mojej cioci - niech się nie nudzi w jesienne popołudnia i wydzierga coś na drutkach. Pozostaje mi tylko kupic jakieś bluzki i koszule. Musze przysiąść na allegro, bo mi już dwie bluzki fajne uciekły.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry