Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pytia, nie martw się, bo dzidzia też będzie smutna , tak czasem się zdarza na Allegro, ja też trafiłam kilka razy na nieuczciwego sprzedawcę. Teraz kupuję tylko od tych, którzy mają same dobre komentarze i jest ok. Pozdrawiam serdecznie.
Ale dran z tego goscia. Oburzajace!!!!!! Ja kupilam juz troche ubranek ciazowych. Kupilam spodnie-sztruksy w Jankach k\Wa-wy, w H&M: czarny sweterek tunike-sliczny,biala mieciutka bluzeczke z luznym sciagaczem na brzuszku,rajstopki cienkie i 2 pary grubych,biustonosz(zwykly tylko wiekszy) i jeszcze 2 sweterki i luzna bluzke w Nadarzynie u Chinczykow. Wszystkie ciuszki oprocz spodni bede mogla nosic tez po ciazy. A wczoraj nie wytrzymalam. Jak bylismy na zakupach w supermarkecie poszlam obejrzec ciuszki dzieciece. Kupilam body - 7 szt,ze 100% bawelny,mieciutkie,rekawek krotki,rozmiar 62-68, i kolorowa,miesista ceratke na przewijak. Sliczne byly skarpetunie ale poki nie mam 100% pewnosci,ze bedzie dziewczynka wstrzymalam sie z kolorem,bo najladniejsze byly rozowe w myszki Natomiast body sa uniwersalne-5 bialych,2 zolte.Kupilam je tylko dlatego,ze wydawaly mi sie tanie-29,90 za 7 sztuk i bawelna dosc miesista. Moze jak sie uda zrobie zdjecie i wkleje.
Pytia, to podaj nam nick tego sprzedawcy, żebyśmy mogły go omijać z daleka . Wiecie co, ja wczoraj na Allegro przeglądałam pościel do łóżeczka i ledwo się powstrzymałam przed kupnem. Ubranek dla dzidzi nie kupuję, bo będę miała masę od rodzinki i przyjaciół. Aha, w tym miesiącu dostanę już łóżeczko dla maleństwa, ale na razie będzie musiało poczekać na strychu przynajmniej do połowy lutego.
Pytia,mnie juz az ponosilo i obiecalam sobie,ze jak bede po usg to juz cos kupie. Chcialam tylko jeden ciuszek ale te bodziaki byly pakowane po 7 a ceratka z tym wzorkiem byla ostatnia i dlatego ja kupilam Anik to super,ze dostaniesz lozeczko,ja juz tez ogladalam posciel.
ja narazie odkładam co miesiac kase....po nowym roku jak wpadne do sklepu to bedzie rzeżnia...póki co zadowoliłam sie spodniami dzinsowymi takimi dla ciezarówek(100zł)....super sa...beda rosły razem z brzuszkiem..poza tym kolezanki podrzuca mi jeszcze kilka ciazowych ciuszków.....