reklama

Ubrania dla ciezarowek :))

Pytia, nie martw się, bo dzidzia też będzie smutna :(, tak czasem się zdarza na Allegro, ja też trafiłam kilka razy na nieuczciwego sprzedawcę. Teraz kupuję tylko od tych, którzy mają same dobre komentarze i jest ok. Pozdrawiam serdecznie.

reklama
Ale dran z tego goscia. Oburzajace!!!!!! Ja kupilam juz troche ubranek ciazowych. Kupilam spodnie-sztruksy w Jankach k\Wa-wy, w H&M: czarny sweterek tunike-sliczny,biala mieciutka bluzeczke z luznym sciagaczem na brzuszku,rajstopki cienkie i 2 pary grubych,biustonosz(zwykly tylko wiekszy) i jeszcze 2 sweterki i luzna bluzke w Nadarzynie u Chinczykow. Wszystkie ciuszki oprocz spodni bede mogla nosic tez po ciazy. A wczoraj nie wytrzymalam. Jak bylismy na zakupach w supermarkecie poszlam obejrzec ciuszki dzieciece. Kupilam body - 7 szt,ze 100% bawelny,mieciutkie,rekawek krotki,rozmiar 62-68, i kolorowa,miesista ceratke na przewijak. Sliczne byly skarpetunie ale poki nie mam 100% pewnosci,ze bedzie dziewczynka wstrzymalam sie z kolorem,bo najladniejsze byly rozowe w myszki :) Natomiast body sa uniwersalne-5 bialych,2 zolte.Kupilam je tylko dlatego,ze wydawaly mi sie tanie-29,90 za 7 sztuk i bawelna dosc miesista. Moze jak sie uda zrobie zdjecie i wkleje.

Pytia, to podaj nam nick tego sprzedawcy, żebyśmy mogły go omijać z daleka :). Wiecie co, ja wczoraj na Allegro przeglądałam pościel do łóżeczka i ledwo się powstrzymałam przed kupnem. Ubranek dla dzidzi nie kupuję, bo będę miała masę od rodzinki i przyjaciół. Aha, w tym miesiącu dostanę już łóżeczko dla maleństwa, ale na razie będzie musiało poczekać na strychu przynajmniej do połowy lutego.

Pytia,mnie juz az ponosilo i obiecalam sobie,ze jak bede po usg to juz cos kupie. Chcialam tylko jeden ciuszek ale te bodziaki byly pakowane po 7 a ceratka z tym wzorkiem byla ostatnia i dlatego ja kupilam :) Anik to super,ze dostaniesz lozeczko,ja juz tez ogladalam posciel.

ja narazie odkładam co miesiac kase....po nowym roku jak wpadne do sklepu to bedzie rzeżnia:)...póki co zadowoliłam sie spodniami dzinsowymi takimi dla ciezarówek(100zł)....super sa...beda rosły razem z brzuszkiem:)..poza tym kolezanki podrzuca mi jeszcze kilka ciazowych ciuszków.....

reklama
ja nei wytrzymuje i tez kupilam juz takie grubszy kombinezonik, bialy, przepiekny. :D

dla siebnei tez juz kupilam spodnie z guma na brzuch i dresy ciazowe. niestety zaczynam si enie tyle nie miescic w nic, co mi po prostu ciasno :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry