reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG - 2,3,4D :)))

O :laugh:
i jest suwaczek ;D
tylko nei wiem dlaczego mój lekarz mówi inaczej co do tygodni ::)
Bo na suwaczku 8t.4d.
a u lekarza 9t.1d. ;D

reklama
Edi, piekny suwaczek! Moja dzidzia na usg miala wlasnie 8tyg i 4 dni. Total odlot. Tak sie ciesze, ze wszystko u Ciebie w porzadalku. Trzymam kciukasy za szybki powrot do sprawnosci z noga :)

Edi i Joaś POZDRAWIAM!! :) :)

Edi mi również zmienił się termin rozwiazania wg suwaczków wychodzi inaczej a gin też inaczej liczy !!

Mnie wyliczył na 16 września 2006r i że obecnie to 8 tydzień i 1 dzień!!

No cóż nie będę się sprzeczać!! :laugh:

Ale piekne było zobaczyć maleństwo, serduszko i usłyszeć jego bicie!! :D

Następna wizyta za 3 tyg. już nie mogę się doczekać!! :)

Pozdrawiam ;)

słuchajcie .. moja siostra zrobila sobie przedwczoraj USG 3d - jest w 23 tc.,, jest bardzo rozczarowana - nie widac za dużo.. praktycznie tyle samo co na zwykłym USG.. dzidziuś się cały czas wircil i kręcił i nie mozna było dokłandnie buźki zobaczyć..
dlatego jednak pozostanę przy zwykłym - szkoda mi kasy..

reklama
Jesli kto chce to mogę wysłać jak wyglądaja takie zdjęcia :)

Do góry