reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

reklama
Mruczka, atabe-pięknościowe słodziaczki:-)

dziękuję Dziewczynki za pocieszenie, już sobie troszkę przetłumaczyłam od wczoraj, że nie ma tragedii, ale Wasze wsparcie-jak mastercard-bezcenne-buziaki!!!

Śliczne dzidzie:) jakże Wam zazdroszczę tych Usg.. Ja mialam ostatnie 7 tygodni temu... A kolejne dopiero w 32tygodniu:-( a bardzo tęsknię za widokiem buzki mojej córuni... Jednak lekarz powiedzial ze dopiero wtedy to usg... Szkoda. Bo uspokoiło by mnie to ze u niej napewno wszystko jest ok.
2kwietnia Bylam na wizycie, badalismy serduszko, jest ok mocno równo bije:) z ciąża też znakomicie... Ciśnienie dobre jak zawsze 100/60. Waga skoczyła o kilogram, czyli jest w porzadku:-) to juz 2 na plusie... Cos czuje ze tym razem na wizycie bedzie ze 3kg wiecej:-) 27kwietnia idę.
Kurcze martwię się tylko że ten mój kaszel coraz gorszy:-( dzidzia i macica coraz wieksze i bardziej nimi szarpie przy kazdym kaszlnięciu... :-( oj żeby nic się nie stalo... Biorę jej wziewny Pulmicort Ale nie wiem czy wogóle pomaga. . . Mialam brać jeszcze Differgan ale się boję go brać bo on może spowolnić dzidzię tak jak Aviomarin.... A to bym chyba padła z nerwow gdybym znów Zuzi nie czuła całą dobę...

atabe - sliczna jest, jojku jaki to juz maly czlowieczek, troche zaluje, ze nie mialam 3d robionego!

butterfly - ja tez chodze na e przepisowe usg i miedzy nimi nie chodze dodatkowo, u mojego gina choc pakiet prywatny nie ma usg w gabinecie :( zaluje troszku, bo tesknie jak i Ty za widokiem malej, teraz pojde w 29 tc i mam nadzieje, ze bedzie za mala do badania i bede musiala powtorzyc w 32 :p a potem mam jeszcze do skorzystania z opcji usg na zyczenie: 1 w roku, wiec pewnie kolo 35 znow zrobie :)

ja się opieram i nie biegam na usg dodatkowe, robię tak, jak lekarz każe. Raz miałam tylko jedno więcej, bo powiedzieli, że dziecko jest znacznie za małe i poszłam po opinię dla drugiego lekarza.
Ostatnio miałam w 22 tyg, następne w 32, trudno, będę czekać niecierpliwe.

ewelad wszystko bedzie dobrze, tak jak dziewczyny mowia gdyby bylo cos nie tak to by inaczej zareagował:tak: Wspolczuje infekcji

Mruczka; Śliczna:-)

atabe Pięknosci i jaka duza:-)

atabe śliczna córunia- świetne fotki gin zrobił:tak:

butterfly a skąd ten kaszel? ja też miałam taki uporczywy chyba ze 3-4tyg, nic nie pomagało, dopiero syrop Stodal mi pomógł:tak:

perla a dlaczego nie będziesz już mieć usg??

reklama
Do góry