jedyneczka
Fan(ka)
ewcik, aisim nie ma się co przerażać porodem z góry, ulga jest tak wielka zaraz po że człowiek w naturalnej euforii
zresztą organizm tez nie głupi endorfinkami nas raczy;-)
louise tak nystatyne brałam ostatnio ale ty masz pamięć
i na mnie nie bardzo podziałała bo na mnie działa tylko własnie clotrimazol
i gynopeveryl ale to drogie i tylko jak nie mam czasu na gina sobie kupowałam
ale mój gin teraz powiedział że clotrimazol w ciązy bee i nie chciał mi przepisac no to mam powtórke z rozrywki
zreszta podejrzewam że wręcz zbędna była ta nystatyna i tylko wyjałowiła mnie niepotrzebnie. Tobie klaruję żebyś gina słuchała a ja nie lepsza, też stawiam trafniejsze wedle mnie diagnozy niż mój gin
dziecieczek się obróci pewnie moja co wizyta to inaczej lezy wiec się nie niepokuj jeszcze;-)I mnie też bada co wizyta ale na szczęście tylko macanko
nie luka przez wziernik bo wziernika ja się normalnie boje a jak byłam z Emi w ciązy to lekarka uzywała co wizta i źle to wspominam
niech se pomaco, nie ubędzie mnie
spokojna jestem wtedy bo wiem że z szyjka oki;-)
Tarczyca wpływa na serducho i warto to skonsultowac z lekarzem i badanka serca zrobić. Ale czytałam że w ciązy faktycznie ze względu na wzmożony wysiłek pompowania krwi może nam serducho dokuczać.
mysza super masz wyniki, no nie dośc że szczuplizna to jeszcze wyniki wzorowe, podaj tą diete kobito, już na drugim wątku Cię proszę

louise tak nystatyne brałam ostatnio ale ty masz pamięć

Tarczyca wpływa na serducho i warto to skonsultowac z lekarzem i badanka serca zrobić. Ale czytałam że w ciązy faktycznie ze względu na wzmożony wysiłek pompowania krwi może nam serducho dokuczać.
mysza super masz wyniki, no nie dośc że szczuplizna to jeszcze wyniki wzorowe, podaj tą diete kobito, już na drugim wątku Cię proszę