reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

reklama
my wczoraj mieliśmy wizytkę:-)

wszystko ok z Maluchem, waży już 1400g:szok: termin z 6 lipca (według OM) wczoraj na usg wyszedł na 1 lipca..

szyjka zamknięta, co prawda jak wchodziłam na "samolot" brzuch mi stwardniał, gin pyta, czy to często, więc mówię, że różnie, że jak długo łażę i załatwiam sprawy to tak-ona mnie opr, że mam zwolnić;-)

to w zasadzie tyle, zdjęć żadnych mi nie dała:wściekła/y: ale widziałam, że Marcelek ma duże jajeczka:-D

Ja dzis po wizycie z polozna- maly glowka w dol...ok 1,5 kg i dl ok 45 cm - a pomiary dokonane recznie:O...metrowka , macanko brzucha- szok jak dla mnie:p
cc wstepnie na 6-7 lipca(wybieram 7 bo Klaudia z 7 czerwca;)

Tak więc wczoraj wieczorkiem byłam na wizycie i tak:
Córcia rośnie ale nadal nie wystarczająco.Cały czas jest do tyłu.Dostałam skierowanie do poradni cukrzycowej z powodu za wysokiej glukozy.Poza tym to nic ciekawego.No i nie dostałam żadnych zdjęć :-(
Aha,za dwa tygodnie usg na lepszym sprzęcie.U tej Pani doktor,od której takie wyraźne fotki mamy ;-)

Ostatnia edycja:
Ja dzis po wizycie z polozna- maly glowka w dol...ok 1,5 kg i dl ok 45 cm - a pomiary dokonane recznie:O...metrowka , macanko brzucha- szok jak dla mnie:p
cc wstepnie na 6-7 lipca(wybieram 7 bo Klaudia z 7 czerwca;)

Rusia to ja też jestem w szoku :-p że tak można dzidziucha zmierzyć... co prawda moja mała ostatnio zaprezentowała Nam swój kręgosłup i plecki - wypinając je na brzusiu :-p

Ja mam wizytę we wtorek i nie mogę się doczekać ;-) a usg.. oj dopiero około 32 tyg :-( ale to moje kurczątko chyba waży już ponad kilo!! :-p no i wód płodowych mi wyraźnie przybyło !!:-D

ja wklejam zdjęcia z wizyty z zeszłego tygodnia. Trochę dziwnie dzidzia wygląda bo noskiem dotykała ścianki i jak ginka nacisnęła tym aparatem to az jej nosek splaszczyla a na dodatek żeby lepiej widać było to jakoś obraz przesunela i w sumie dziwnie wyszlo:-). Córcia chyba dość spora bo 1264 g w 27 tyg
201004161533067a.png

201004161533060006.png

reklama
Do góry