reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

Wczoraj wieczorkiem miałam wizyte u gina. Na USG genetycznym wyszło wszystko w porządku. Bejbik ma 6 cm. Serduszko bije 153 razy na minutę. Ale się nafikał podczas badania :-D Była kupa śmiechu i niesamowite wrażenia. Mój M zachwycony :-D Niestety gin nie widział jeszcze płci, a miałam cichą nadzieję... No cóż, w dalszym ciągu muszę ćwiczyć swoją cierpliwość :-) Byle do następnej wizyty 15 lutego...

keeejt slodka dzidzia i chyba hello rodzicom zrobila :happy2:
szkoda,ze plec jeszcze nie potwierdzona no ale juz niedlugo luty :happy2::happy2:

reklama
Keejt pięknie dzidzia macha e-cioteczkom :-D, gratuluję.

A ja również mam dobre wieści, USG dziś bardzo udane, Pani doktor na początku była trochę zła, że za darmo musi przyjmować, ale jak już rozpoczęła badanie i zobaczyła moją ulgę i radość to jej przeszło ;-), bardzo się przyłożyła, w sumie oglądałam dzidziusia ponad 15 minut :-), maluszek ma 6,67cm, NT 0,9mm i dobrze się rozwija, wg usg odpowiada 13t2d, czyli 5 dni starszy :tak:. A ja na koniec się popłakałam, oczywiście z radości i lekarka mnie uspokajała, że teraz tylko mam się cieszyć z ciąży i mnie przytuliła i ucałowała w policzek :szok:, teraz jestem usatysfakcjonowana z wizyty :tak:.

geperty no to b sie ciesze. badanie zrobione jak nalezy, dzidzia zdrowa, ty spokojna i tak powinno byc. ciesze sie razem z toba :-):tak:

A ja również mam dobre wieści, USG dziś bardzo udane, Pani doktor na początku była trochę zła, że za darmo musi przyjmować, ale jak już rozpoczęła badanie i zobaczyła moją ulgę i radość to jej przeszło ;-), bardzo się przyłożyła, w sumie oglądałam dzidziusia ponad 15 minut :-), maluszek ma 6,67cm, NT 0,9mm i dobrze się rozwija, wg usg odpowiada 13t2d, czyli 5 dni starszy :tak:. A ja na koniec się popłakałam, oczywiście z radości i lekarka mnie uspokajała, że teraz tylko mam się cieszyć z ciąży i mnie przytuliła i ucałowała w policzek :szok:, teraz jestem usatysfakcjonowana z wizyty :tak:.
no to super! ciesze sie razem z Toba i gratuluje serdecznie!

sasanka serducho bije czyli wszytko ok:tak:ale wiem jak my mamy się niecierpliwimy i zamartwiamy a to usg zawsze koi, więc życzę obyś miała jak najszybciej :tak:

keejt ślicznie macha rączunią a ten profil....bardzo fotogeniczne dzidzi:-)

geperty cieszę się z wreszcie udanej wizyty:tak:

Super ze wszystko ok:-)

Wczoraj wieczorkiem miałam wizyte u gina. Na USG genetycznym wyszło wszystko w porządku. Bejbik ma 6 cm. Serduszko bije 153 razy na minutę. Ale się nafikał podczas badania :-D Była kupa śmiechu i niesamowite wrażenia. Mój M zachwycony :-D Niestety gin nie widział jeszcze płci, a miałam cichą nadzieję... No cóż, w dalszym ciągu muszę ćwiczyć swoją cierpliwość :-) Byle do następnej wizyty 15 lutego...
to jest jakiś przyszły żołnierz:-)

reklama
Do góry