reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

No więc ja juz po wizycie. Z dzidzią wszystko oki, rośnie jak powinna, serdzucho bije jak młot, a nogi to ma normalnie aż do szyi :-D Skakało przez całe usg jak na trampolinie i widać miało ubaw po pachy. A co do tasiemca plywającego w brzuchu to ruchy nie są, mój gin powiedzial mi że to niemożliwe, że dzidzia jeszcze jest zbyt mala żebym ją poczuła.
A na następnej wizycie poznamy juz prawdomodobnie płeć maleństwa, ale to dopiero 25 lutego :baffled:

A oto moja kruszyna (tylko jest to zdjęcie zdjęcia więc jakosc kiepska)
Zdjęcie018.jpg

reklama
kama no szkoda że bez usg bo nas mamy to zawsze uspokaja i cieszy ale lekarz wie na pewno co mówi a mówi że wszystko dobrze więc trzeba się cieszyć:tak:

malewa czy mi się wydaje czy słodziak wyma****e nóżkami?:tak:

Witam, jestem nową osobą na tym forum , również przyszłą mamą :-) jestem prawie w 17 tygodniu ciąży, mój Maluszek jak narazie również rozwija się zdrowo. Byłam u lekarza w piątek i dzidzia jest dość duża :-) no i wstępnie wiem, że może jest to chłopczyk ale takie rzeczy dokładniej będę wiedzieć później.

Witam, jestem nową osobą na tym forum , również przyszłą mamą :-) jestem prawie w 17 tygodniu ciąży, mój Maluszek jak narazie również rozwija się zdrowo. Byłam u lekarza w piątek i dzidzia jest dość duża :-) no i wstępnie wiem, że może jest to chłopczyk ale takie rzeczy dokładniej będę wiedzieć później.

Magdzia masz jakies usg to wklejaj :)

mam zdjęcie usg z 12 tygodnia bo teraz jak bylam to mierzyła głowkę i tylko ją widać na zdjęciu z góry :) ide za tydzień na kontrolę więc jeśli zrobi mi usg to na pewno zdjęcie wklejone będzie :tak:

reklama
No więc ja juz po wizycie. Z dzidzią wszystko oki, rośnie jak powinna, serdzucho bije jak młot, a nogi to ma normalnie aż do szyi :-D Skakało przez całe usg jak na trampolinie i widać miało ubaw po pachy. A co do tasiemca plywającego w brzuchu to ruchy nie są, mój gin powiedzial mi że to niemożliwe, że dzidzia jeszcze jest zbyt mala żebym ją poczuła.
A na następnej wizycie poznamy juz prawdomodobnie płeć maleństwa, ale to dopiero 25 lutego :baffled:

A oto moja kruszyna (tylko jest to zdjęcie zdjęcia więc jakosc kiepska)
Zobacz załącznik 197834

cudny maluszek:-)

Do góry