reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

geperty podobno wtedy narzady sa juz na tyle duze ze lepiej ocenic ich stan;-) Dziewczynki ja zmykam spac bo nocka nieprzespana wiec trzeeba odespac poki spokoj w domu:-)

reklama
Wow Atabe Ty już po wizycie -ale Ci fajnie :)I gratulacje dziewczynki :))
U mnie wszyscy obstawiają dziewczynkę -no zobaczymy dzisiaj ;)

Louise- dziękować :tak:
Czasem tak sobie z M mówimy że już w brzuchu była obrotna i wszystko sobie z nas powybierała najlepsze- po mnie blond, po M- kręcone, po mnie usta, po M- granatowe oczka- migdałki,po mnie mocne zęby, po M- oczy itd :-D W galerii postaram się póxniej jeszcze jakieś jej zdjecie dołączyć- też diabełek w owczej (anielskiej) skórze :tak:

Ps. Dzamena, wiem że BAAARDZO chciałąbyś dziewczynkę, więc szczerze Ci jej życzę! Naprawdę!!! Ale podobno silne kobiety mają chłopców... Ale nadzieja umiera ostatnia ;)
emih no to z tego co piszesz to chyba po Mamusi taki aniolek z rozkami :D
atabe no powiem Ci ze jestem baaaaaaaaardzo zaskoczona. normalnie szok roku...:-D:-D:-D:szok: mi tez wszyscy przepowiadaja chlopca przez kapuste kiszona, ale po Twojej coreczce to jestem sklonna nastawic sie jednak nie na chlopca
no i oczywiscie GRATULACJE

emih ty mnie lepiej nie dobijaj,mam nadzieje ze sie mylisz.atabe no gratki wielkie no i kolejnej juz zazdroszcze.

Atabe, kochana... to jednak wróżyć przestaję- Aisim i Ty powaliłyście moją teorię!
SUPER, cieszę sie bardzo- materiał genetyczny nie zostanie zmarnotrawiony na meżczyznę ;-) GRATULACJE!!!!

geperty Wczoraj płcią to szczerze mówiąc nawet sie nie interesowalam bo zależało mi tylko na poznaniu tego czy z dzidzią wszystko w porządku :-) na pewno na połówkowym za 2 tyg na 4D będę wedziała :blink:

atabe GRATULUJE:happy2: Ale fajnie...:happy2:
To jakos tygodniami chyba idzie.W zeszłym tyg.chłopcy, w tym głównie dziewczynki, no to wychodzi,że mi przypadnie chłopiec bo na wizytę idę w przyszłym tyg.;-)

reklama
Do góry