reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

właśnie wróciłam z wizyty. Z dzieckiem wszystko dobrze, ale skubaniutkie tak się ułożyło, że uciska mi wszystko co się da, dlatego często boli mnie brzuch i mam niesamowite bóle nóg. Miejmy nadzieję, że trochę pupcię przesunie :)
I mogę mieć problemy z sercem, mam problemy z oddychaniem, itp, a po godzinie spoczynku tętno 130 z hakiem. Tak więc jeszcze raz internista mnie czeka. Byłam już z tym w poniedziałek, ale pan doktor był już chyba zmęczony bardzo, gdyż stwierdził, że skoro w ciąży jestem, to mam iść do ginekologa, a nie do niego :/

reklama
atabe ale słodka rączka:-)

aisim mnie wychodzi jak doczytałam dziś ten wątek że 6 do 6 ale mogę się mylić.

Vanilka, Maruśka, Supcio, oczekiwanie, yustynie, magdzia - chłopcy
ja, rybkabiał, mruczka,atabe,olyv i Ty -dziewczyny

zgadza się wam?

Wstawiłabym swoje fotki ale nie mam w tej chwili aparatu a wczoraj też nie dostałam zdjęcia USG ale obiecuję, że nadrobię za 2 tyg po badaniu połówkowym jeśli dostanę zdjęcia z wizyty :-)

tak nam machała:-D
jaka rąsia sliczna :tak::tak::tak::-)
emih obys miala racje po stokroc z tym spaniem :-D:-D:-D
twinnie to idz jak najszybciej do lekarza biedactwo-rzeczywiscie masz tych dolegliwosci. miejmy nadzieje ze dzidzi bedzie niewygodnie w jednej pozycji i szybko sie przekreci inaczej zeby mamusi bylo lzej :happy2::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny:) wpadlam na chwile zobaczyc co u was:) widze ze swietnie:) gratuluje dziewczyny ale ten czas leci juz plec znamy prawie wszystkie:) ja mam nadzieje ze sie dowiem czegos za tydzien:) ale mlode sie chyba juz rusza bo cos czuje w brzuchu;)

Do góry