reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

reklama
O której masz wizytę, bo będę gryzła paznokcie.....
Ps. z drugiej strony szkoda by była... po takiej pięknej mamie byłaby nieziemska córeczka :cool2:

Kobitki jestem po wizycie~! Ciążaa starsza o tydzień z usg 18t4d wiec chyba załapię się na czerwiec ale nie mam zamiaru was opuszczać!!
Dzidzia bardzo ruchliwa, nie chciała dać się pomierzyć!! wierciła się strasznie ale pomachała do nas rączką!! A co najważniejsze PŁEĆ NA "C" - CÓRKA!!!:-)
aisim super!!! dziewczynki podganiaja :-) gratulacje.
atabe ja tez Ci obstawiam chlopaka. po tych ogromnych ilosciach ogorkow kiszonych, ktore zjadlas, to jak nie bedzie chlopaka bede w ciezkim szoku :-D:-D:-D
ps. emih co widze Twoj suwaczek ze zdjeciem Twojej coreczki to sie nie moge napatrzec-jest przesliczna :-)

Ostatnia edycja:
Kobitki jestem po wizycie~! Ciążaa starsza o tydzień z usg 18t4d wiec chyba załapię się na czerwiec ale nie mam zamiaru was opuszczać!!
Dzidzia bardzo ruchliwa, nie chciała dać się pomierzyć!! wierciła się strasznie ale pomachała do nas rączką!! A co najważniejsze PŁEĆ NA "C" - CÓRKA!!!:-)

Gratuluję Córeczki:-)

Louise- dziękować :tak:
Czasem tak sobie z M mówimy że już w brzuchu była obrotna i wszystko sobie z nas powybierała najlepsze- po mnie blond, po M- kręcone, po mnie usta, po M- granatowe oczka- migdałki,po mnie mocne zęby, po M- oczy itd :-D W galerii postaram się póxniej jeszcze jakieś jej zdjecie dołączyć- też diabełek w owczej (anielskiej) skórze :tak:

Ps. Dzamena, wiem że BAAARDZO chciałąbyś dziewczynkę, więc szczerze Ci jej życzę! Naprawdę!!! Ale podobno silne kobiety mają chłopców... Ale nadzieja umiera ostatnia ;)

Witam się tutaj, bo dziś zaczynam czytanie od tego wątku :tak:.

Olyv pewnie, że nóżki są, po prostu twoja (prawdopodobnie) córeczka jest niezłą gimnastyczką ;-), teraz się tylko dobrze wykuruj :tak:.

Dzamena ale szkoda, że maleństwo się "nie pokazało" gdzie trzeba, nie chciałam krakać, ale miałam przeczucie, że teraz się nie dowiesz :zawstydzona/y:, nie wiem czemu, bo żadną wróżką nie jestem :no:, żebym tak miała przeczucie co do siebie :confused:, zresztą wiadomo, najważniejsze, że całe i zdrowe :tak:.

Magdzia super że z dzidzią OK :-), no a infekcje cóż, trzeba wyleczyć i żyć dalej :sorry2:, a na tej wizycie również mówił o chłopcu, czy temat płci pominął?

Aisim ogromne gratulacje dla Ciebie i CÓRECZKI :-), świetnie, że wszystko w porządku :tak:, jejku ja na płeć jeszcze poczekam prawie dwa miesiące :blink:.

A wg mojego gina i ginki która mi robiła USG, najlepiej USG połówkowe wykonać w 22-23 t.c., nie wiem z czego to wynika, ale jak byłam w pierwszej ciąży, to też miałam zalecenie po skończeniu 22 t.c od razu się udać :tak:.

reklama
jestem:-)...no to wam powiem, zeee....wszystkie źle obstawiałyście:-D:-D:-D bo na 99% będzie dziewczynka:-D ale jaja....co ja gadam brak jajek:-D troszke jestem w szoku <szczególnie po tych ogorkach:cool2:> ale najważniejsze żeby była zdrowa:tak:u mnie w rodzinie tylko mój tato dobrze obstawił;-)

Do góry