reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

oczekiwanie tak tak-stopki dobrze widzialas. no ale jajek to bys sie tam za chiny nie doszukala, a jak tak to chyba bym Ci medal wreczyla :-D
vanilka to dobrze ze Ty tez widzisz te jajka :-)
pocieszacie mnie dziewczyny bo wyslalam najlepszej przyjaciolce fotke jajek a ona stwierdzila ze nic kompletnie nie widzi :)

reklama
Gin mnie zbadal i powiedzial "To usg nie robimy?" ja powiedzialam ze chce bo chcielibysmy z mezem podejzec to co ma miedzy nogami:d przy okazji gin nam dziecie pomierzyl sprawdzil wage pokazal kregoslup zeberka :) mloda machala nozkami czyli sie nie podobalo badanko:d ale generalnie jestem zadowolona i ma dziecie przybierac na wadze:d ale ze jest malutkie to widac ze malutka delikatna dziewuszka po mamusi:d ja sie urodzilam z waga 2400g jako wczesniak ale podobno jakbym normlanie byla urodzona to bym wazyla 2800g wiec podejrzewam ze moje bobo tez bedzie drobniutkie po babci i matce:d

oczekiwanie tak tak-stopki dobrze widzialas. no ale jajek to bys sie tam za chiny nie doszukala, a jak tak to chyba bym Ci medal wreczyla :-D
vanilka to dobrze ze Ty tez widzisz te jajka :-)
pocieszacie mnie dziewczyny bo wyslalam najlepszej przyjaciolce fotke jajek a ona stwierdzila ze nic kompletnie nie widzi :)
widze,widze ..mam juz chyba wprawe :-D:-D

kasiente gratulacje córci,jak u was drobne kobietki to i kolejna drobniutka się zapowiada:-)super że malutka zdrowa, to najważniejsze:happy2:

louise jojka jak nic - na moje niewprawne oko:tak:fajne stupaje, super takie zdjęcie, mnie ostatnio też tak stupki pokazał to się strasznie wzruszyłam bo już je w myślach całowałam:tak:

Gin mnie zbadal i powiedzial "To usg nie robimy?" ja powiedzialam ze chce bo chcielibysmy z mezem podejzec to co ma miedzy nogami:d przy okazji gin nam dziecie pomierzyl sprawdzil wage pokazal kregoslup zeberka :) mloda machala nozkami czyli sie nie podobalo badanko:d ale generalnie jestem zadowolona i ma dziecie przybierac na wadze:d ale ze jest malutkie to widac ze malutka delikatna dziewuszka po mamusi:d ja sie urodzilam z waga 2400g jako wczesniak ale podobno jakbym normlanie byla urodzona to bym wazyla 2800g wiec podejrzewam ze moje bobo tez bedzie drobniutkie po babci i matce:d

kasiente - gratuluję córci, super że wszystko ok.

Właśnie wróciłam od lekarza. Z dzidzią wszystko ok. Troszkę miałam za wysokie ciśnienie i dostałam zalecenie, żeby mierzyć 2 razy dziennie. Ale wydaje mi się że to przypadek, bo nie odczekałam przed pomiarem, tylko usiadłam zgrzana :-) Co do płci są na razie tylko przypuszczenia. Za 2 tyg idę na połówkowe i wtedy się okaże. :happy2::happy2: Na USG dostrzegłam tylko mój wielki pełny pęcherz.:-D

Mysza super ze z dzidzią wszytsko ok!!
A jakie miałas ciśnienie? bo ja mialam ostatnio 125-85 i też muszę kontrolowac.

reklama
Do góry