reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

Hej laski, ale cisnienie 125/85 to bardzo dbre ksiazkowe cisnienie...ja teraz mialam 130/8cos;) ale to dlatego ze 10 minut sie meczylam zeby gdziekolwiek zaprkowac i zdazylam wlezc na siku usiasc na chwile i zaraz mi babaka cisnienie mierzyla a ja nie zdazylam odsapnac;) jak bedzie wyzej 130 to trzeba sie martwic:)

reklama
130/90 to drugie się babeczce nie podobało... niby 90 to jeszcze ok, ale już na granicy
jej przypuszczenie to dziewczynka, ale ona nie ma specjalizacji z USG, więc mamy się na razie tym nie sugerować...:-D

Mysza, gratuluję udanej wizyty, juz cciałam wpisywac na naszą listę kolejną dziewuszkę, ale jesli piszesz aby se nie sugerowac, to pcozekamy jeszcze te 2 tyg :tak:

A czy ktos ma dziewczyny wizyte USG w nadchodzącym tygodniu? :-)

dzamena musimy wytrzymać dzielnie , Ty i tak masz szybciej niz ja :-p dobrze , że mam z rana ta wizytę to nie muszę czekać na nią cały dzień i chodzić w kółko z zniecierpliwienia :-)

mysza super że z dzidzią oki a co do płci to może za te dwa tygodnie już poznacie na bank;-)

Ciekawe która następna pozna płeć:happy2:

Mysza, gratuluję udanej wizyty, juz cciałam wpisywac na naszą listę kolejną dziewuszkę, ale jesli piszesz aby se nie sugerowac, to pcozekamy jeszcze te 2 tyg :tak:

A czy ktos ma dziewczyny wizyte USG w nadchodzącym tygodniu? :-)

Ja mam wizyte w piatek :) mam nadzieje ze poznam plec :)

No to Dzamena, Magdzia, sasanka- będziemy trzymać kciuki i czekac na wieści! :tak:
DZamena- rozumiem, ze poznasz płeć? Będę trzymać kciuki podwójnie :tak:

reklama
Do góry