reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

Po wczorajszej wizycie,usg i badaniu okazało się ,że wszystko jest w porządku.Będzie synek,co wyszło podczas usg.Według usg dzidziolek ewentualna waga dzidziolka to ponad 600g ale wiadomo,że do końca nie wiadomo.Coś mi chyba pomyliła się gdy wypisała na zaświadczeniu usg długość FL-204mm
Zdjęcia z usg nieciekawe,bo mam główkę i brzuszek.Maluszek pokazał klejnoty:)ale zaraz odwrócił się tyłem i tyle widziałam zamiast buzki

reklama
Ninia79- przykro mi że masz maleńkie powikłania, ale załóżmy że są "maleńkie" i dasz radę do końca! Już bliżej niż dalej!

Annika- gratuluję SYneczka i udanej wizyty.

Ninia współczuję. samo produjące łozysko na tym etapie to nie problem bo jeszcze moze sie podnieść [tez takie mam] ale ten mięśniak może nabruździć. trzymam kciuki żeby wszystko było oki.
widze ze u was taki sam system jak u nas ja tez do rodzinnego chodze i on mi prowadzi ciążę tylko mój jest włochem niestety ale jakoś sie dogadujemy w 3 jezykach;)

i gratuluje wszystkim udanych wizyt. oby tak dalej!!

Dziewczyny, dziękuję za troskę, bardzo to jest milutkie.:-)
ninia - będzie dobrze;-)
Kasik to teraz wypoczniesz :)a musisz cały czas leżec?Czy tylko trochę w ciągu dnia?
madzik - mam po prostu polegiwać kiedy tylko mam na to ochotę, żyć wolno, nie przemęczać się, nie dźwigać, itp. Ale zakazu chodzenia nie mam, na szczęście:tak:

oto kolejny facet z naszej rodzinki

25z32ms.jpg

a co do wymiarow to ma 476,19 g jesli chodzi o wielkosc to niestety nie wiem ale jest tak jak powinno byc a termin wychodzi tym razem na 21, wiec raczej na pewno bedzie lipiec pytanie tylko ktory ;-)

na pierwszym zdjeciu twrzyczka a na kolejnym klejnoty :-)

Ashika- faktycznie uspokoił sie syneczek- może model rośnie że tak "zapozował" u mnie większość rozmytych zdjęć była...

reklama
Do góry