reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

Ja juz powoli zamieniam kanape na laweczke !pogoda wkoncu na to pozwala .
kasik jeszcze bedziesz miala dosc tego odpoczywania .No ale jak mus to mus .

reklama
to powiem Wam kochane, że ja jestem chyba dziwna- nie znam pojęcia 'nuda', w końcu mam czas dla siebie i maleństwa, na lekarza, spacer, zakupy, relaks- to, czego zawsze mi brakowało, na poczatku myślałam, że to może jednak powinnam chodzić do pracy, ale opinie otoczenia, w tym koleżanek z pracy, utwierdziły mnie w przekonaniu, że to jest czas dla mnie i dziecka, odpadł element stresu, który w mojej pracy był spory i permanentny, co zaskutkowało zmianą w moim samopoczuciu i zachowaniu- wyciszyłam się, uspokoiłam; w swojej 10-letniej 'karierze' byłam na l4 raz-bo nie lubię się nad sobą rozczulać i zawsze byłam taka hop-do przodu- że dam radę, ale teraz, gdyby odpukać coś się stało niedobrego, chcę mieć świadomość , że zrobiłam wszystko, żeby odpowiednio o siebie i przede wszystkim o dziecko, zadbać:-)
kasik co do Twojego l4, to słuchaj rad lekarza i zwolnij, zwłąszca, że on chętny do zwolnień nie jest:-)

ja jestem a l4 od grudnia i dobrze mi z tym:-) codziennie mam coś do roboty, także generalnie prawie wcale się nie nudzę:-)

dziewczyny, ale te "nasze dzieciaczki już są duuuże:-D super, ze tak rosną!!
kasik odpocznij sobie, na pewno dasz rade !!!

Echhh, mnie chyba tez czeka lezenie :crazy: Bylam wczoraj u mojej lekarz ( w Danii chodzi sie do rodzinnego lekarza) i naszczescie mam lekarke polke za co dziekuje panu bogu :-). Jakis czas temu robilam usg w szpitalu, polozna poinformowala mnie ze jak narazie mam lozysko przodujace ale nie poinformowala mnie ze pod lozyskiem mam malego miesniaka, dopiero moja lekarz mnie o tym poinformowala :eek:. Takze mialam takiego dola wczoraj ze masakra;-) Mam nadzieje ze ten miesniak nie bedzie zle oddzialowywal na lozysko. Jezeli do 32 tyg lozysko sie nie przesunie czeka mnie szpital do konca ciazy no i cesarka:-(. A nastepne usg dopiero pod koniec kwietnia.

reklama
Do góry