reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

reklama
Geperty, wielkie gratulacje synusia! Fajnie, że jednak się cieszysz z tylu jąderek w domku..... Aby wyrównać poziom progesteronu w domu zalecam kupienie zwierzątka płci żeńskiej ;) Ale będziesz mieć obstawę :)

Perla, Tweenie: jeszcze raz wielkie gratulacje z powodu upragnionych córeniek! :)

Dziewczyny ja po wizycie.Mała już nie taka mała hihi 818 gram-nadrobiła bo zawsze była o parę dni mniejsza niż z terminu Om a teraz jest troszkę większa :)Już wiem dlaczego mi tak brzuch urósł.Wszystko ok-ciśnienie miałam za wysokie ale po pozniejszym pomiarze 130 na 80 więc chyba tragedii nie ma.Następna wizyta za 4 tygodnie,ufffffff jak się cieszę!!
Dzamenka moja mała ma podobne wymiary więc pewnie wagę też masz podobną dzidziolka :)
Geperty synuś słodziak mały!!Gratulacje!!
Wklejam zdjęcie:
Oto Juleczka dziewczyneczka :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
geperty maluszek do braciszka podobny, naprawde:tak:super że jestes zadowolona, no prawie w 100%:-Dniestety nas mamy trudno zadowolić:-p

madzik śliczna dziewuszka;-)

dzamena kawał chłopa z mojego zięcia:-D

tweenie teściowa to sobie może chcieć:-pa M będzie w córci zakochany po uszy, bo córcie lubią być takie tatusine;-)ale niech sobie poudaje, oni lubią pozować na twardzieli:-)

madzik gratuluje udanej wizyty!!
z Julki to juz calkiem duza pannica i rzeczywiscie nosek ma slicznie zadarty:)

mój mały też waży koło 800g, serduszko ślicznie biło, jest obrócony główka w dół, co do wyników to dobre,mam sie nie martwić hemoglobiną i dalej brać żelazo
mały sie ruszał więc zdjecia niewyraźne,ale jedno wrzucę z buźką z przodu

Załączniki

• Zdjęcie0033..jpg
    Zdjęcie0033..jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 87
Madzik córunia śliczny profil pokazała :tak:.

Aneta-h no faktycznie słabo widać, wiercipiętka nie daje się łatwo sfotografować :-D.

reklama
Do góry