ewelad - no tak bym zrobila, ale trzeba miec skierowanie do kardiologa od lekarza. :/ W przyszlym tygodniu bede miala wizyte u endokrynologa to moze ja podpytam o te kolatania, bo to mozliwe, ze przez tarczyce... i poprosze o skierowanie do kardiologa.
jeszcze raz dzieki dziewczyny, chyba mam dzis nastroj taki i moze faktycznie przesadzilam, chyba zaraz wyladuje w lozeczku z lodami i wlacze jakis film, bo inaczej dzisiejszego wieczoru nastroju sobie nie poprawie...
jeszcze raz dzieki dziewczyny, chyba mam dzis nastroj taki i moze faktycznie przesadzilam, chyba zaraz wyladuje w lozeczku z lodami i wlacze jakis film, bo inaczej dzisiejszego wieczoru nastroju sobie nie poprawie...
) i sie klade bo "żem" bardzo zmeczona jest :-)
). dostalam clotrimazolum na ranne uplawy, na skurcze magnez i witamine B i nakaz czestszego polegiwania. dzis skupilismy sie na serduszku Stanisława-jest oki ale za 3 tyg znow bedzie ogladal (nastepna wizyta 4 maja). polozenie miednicowe mojego syna...niech sie lepiej odwroci bo gin powiedzial ze jak nie to cesarka
mam zrobic glukoze mocz i morfo na nastepna wizyte. zapytalam o te kapsulki na obrzeki (pisalam na ogolnym dzis o nich). nie zaszkodza-ale sa bardziej na obrzeki typu zylaki naczynka itd...gin powiedzial ze moge sobie kupic ale lepiej na lato. one sa ogolnie na poprawienie krazenia. mam dalej nie jesc soli 

brałam już globulki Pimafucin-nie pomogły, potem tabletki dowcipne Clotrimazolum i tą samą maść do smarowania-efekt mizerny