ania_pestka
Fanka BB :)
madzik ale masz już dużą,śliczną córeczkę.
kasik odpoczywaj, odpoczywaj, odpoczywaj
kasik odpoczywaj, odpoczywaj, odpoczywaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
loiuse miednicowe i pośladkowe to to samo, główką do góry. Z nieprawidłowych jest jeszcze skośne - główka pod żebrami

a "kaśki" nasze sa pojemne wiec oba specyfiki sie zmiescily 

a gin wziernikiem mnie tez nie bada-tylko raz na 1 wizycie. teraz zawsze zwyczajnie czyli palcowka 

chyba do niego zadzwonie...

to juz kolejny historia o ktorych ostatnio slysze nt cesarskiego ciecia niepochlebna. boszzzz oby tylko sn rodzic...
teraz troche posiedze i się stawia. Pokuruję się magne b6 bo ostatnio miałam musujacy i może ten bardziej pomoże, do tej pory jak go brałam było lepiej.
wiem wiem, przyganiał kocioł.....
ale chyba lepiej chuchać na zimne;-)
Masz kobieto słodki, śliczny ciężar do noszenia :-)
Pytałam o ten zespół no-spowy (zwiotczenie mięśniowe u noworodków) powiedział ze w szpitalu tego nie zauwazyli zresztą jest to nieudowodnione a po trzecie dodał: Musi Pani wybierac: albo próbujemy z no-spą albo podtrzymanie- ale nie wiem co na to Pani słabe serce, albo... obstawiam 31-32tydz i poród
No to będę brała tę no-spę i za tydzień- półtora mam się pojawić jakby nie pomogło- przepisze leki na podtrzymanie...
) odwróciła się głową w dół (prawdopodobnie wczoraj- moim zdaniem- bo w innym miejscu kopanie zaczełam odczuwać
) i glukoza ok- 114 po godzinie. To ogółem tyle..
Ha HA Ha- tak mu powiedziałam- na co on: albo Pani sobie odpuści aktywność albo przedwczesny poród
I mam narazie nigdzie nie jeździć w podróże- do pół godz w pozycji siedzącej itp itd- zmeczyłam się słuchając go, a na koniec rzucił: I za nic na swiecie proszę się nie stresowac