reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

reklama
Jedyneczka, to witaj w klubie kochanieńka...
Nie martw się DAMY PRZECIEŻ RADĘ!- ostatnia prosta.....!!!!!!!!!!!!!!!
A tak na serio przykro mi że jednak i Ciebie dopadło... :(

Jeśli dla Ciebie 3no-spy to sporo, to co ja mam powiedzieć? :( Może lepiej jakbym na ten fenerol poszła? Kurcze, sama nie wiem...

dziekuję dziewczynki za pociechę:tak:

emih ja już nie myślę że sporo tylko będę wcinać że hej:-po tym fenerolu wspominał że jeśli się nic nie pogorszy ze skórczami to nie przepisze bo lepiej mówi ta nospa niż mocniejszą chemie włączać:nerd: damy rade, jeszcze troche a każdy dzień na wagę złota;-)

jedyneczka Słońce- wszystko będzie dobrze, tylko musisz się oszczędzać:-) i my bedziemy tutaj tego pilnować, żebyś nie szarżowała:-p

jedyneczka biedna...i Ciebie ta szyjka dopadła...kochana odpoczywaj jak najwięcej...już bliżej niż dalej:tak: Bardzo się ciesze, że z córunią wszystko dobrze:tak:

mysza - tez tak mialam na USG polowkowym, ze cos wskazywalo na 24 tc, a cos innego na 22. Nie ma w tym nic zlego, odchylenia + - 2t sa prawidlowe jak juz wiele dziewczyn wskazywalo!!

kama - jak to za duzo!? ze niby co Ci powiedzieli?? tu wiekszosc z nas wazy kolo 10/11 kg wiec o co chodzi? zdjecie malej naprawde przesliczne!

ewa81 - ja tez mam lekka niedokrwistosc, na razie lekarz nie przepisal mi zelaza. Kurcze z moja Mala to ciezko z tymi ruchami, ona raz sie rusza jaka szaleniec, a czasmai zaspana i na kacu jakby ;)

jedyneczka - no niestety trzeba bedzie w koncu zachowywac sie jak na ciezarna przystoi! Powolutku, odpoczynek i dbamy o siebie. Zadnej lataniny! Lezymy i pachniemy, bo jak dzamena pisala my to czasem zapominamy chyba o swoim stanie! Chcemy by nasze Skarby sie dobrze rozwijaly to pomozmy im, jeszcze za wczesnie dla nich na swiat przychodzic, wiec lezymy i lezymy!

reklama
Do góry