Atabe - najważniejsze ze z małą ok, faktycznie już duża!1 Będziesz miała co wypychac tak jak ja, bo nasze niunie podobnej wagi!!
Co do Twojej hemoglobiny to faktycznie niska? Czujesz sie wiecznie zmęczona i ospała?? Bo ja tez mam niska 10,1 i biore duzo pigułek na to (tardyuferon i biofer) wiec moze faktycznie warto by było iść na dodatkowe konsultacje do innego gina!! Bo ten Twój to chyba jakiś mało rozgarnięty, a do tego jeszcze to białko....
A Jagódka...ja tez zakodowałam że tak będzie miała na imię!!-
Mruczka - śliczne zdjęcie, bardzo wyraźne!!
Louise - oszczędzaj się kochana!! Bo juz niedużo czasu pozostało!! Ja też juz zwalniam od piątku zaczynam zasłużone L-4. Mój kręgosłup już nawala, a mała ciśnie na miednicę!!
Agatka-natalka - Ty też się oszczędzaj, bo nie zaciekawa sytuacja, życzę zdrówka!!
Co do Twojej hemoglobiny to faktycznie niska? Czujesz sie wiecznie zmęczona i ospała?? Bo ja tez mam niska 10,1 i biore duzo pigułek na to (tardyuferon i biofer) wiec moze faktycznie warto by było iść na dodatkowe konsultacje do innego gina!! Bo ten Twój to chyba jakiś mało rozgarnięty, a do tego jeszcze to białko....
A Jagódka...ja tez zakodowałam że tak będzie miała na imię!!-
Mruczka - śliczne zdjęcie, bardzo wyraźne!!
Louise - oszczędzaj się kochana!! Bo juz niedużo czasu pozostało!! Ja też juz zwalniam od piątku zaczynam zasłużone L-4. Mój kręgosłup już nawala, a mała ciśnie na miednicę!!
Agatka-natalka - Ty też się oszczędzaj, bo nie zaciekawa sytuacja, życzę zdrówka!!
normalnie myślałam, ze wyjdę zaraz... on uważa że jestem przewrażliwiona, a to, ze mam białko jest NORMALNYM stanem w ciąży...no co jak co ale ja uważam, ze to nie jest normalne...ehhh Żelazo bardzo mi spadło od ostatniej wizyty, z ponad 100 na 40, ale on przepisał mi tylko witaminy dla kobiet w ciąży, powiedział, ze żelazo dodatkowo nie muszę brać...mówie wam sama już nie wiem, co myśleć, powiedział, ze mam się oszczędzać bo ta szyjka, no ale NIC mi nie zapisał na to...mam nadzieję, ze jakoś jeszcze przetrwam kilka tygodni...następna wizyta 1 czerwca...
nie ma co mamy już co nosić!