reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

kama ale duza dziewuszka Twoja :-) super :-)

aisim no nareszcie odpoczniesz troche mam nadzieje :-)

dziewczyny melduje ze leze -umylam tylko smierdziele ze zlewu, zjadlam 1 cordafen i czekam na te potwornosci obiecane :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Zobacz załącznik 242533O to Julka :)Gin się śmiał,że sobie coś mówi pod nosem :)))
Dziewczynki ja już po wizycie-opóźnienie było ponad godzine więc weszłam kolo 23-wykończona jestem.
Ale najważniejsze ,że wszytsko ok!! Dzidzia waży już 2100 gram:))Duża dziewczynka z niej-hihi wkońcu ja też mam duzy brzuch to mała już też spora.Wymiarowo o tydzień starasza niz z terminu Om.Jest juz ulożona główka w dól.
Narzekałam na twardnienie brzucha to gin zbadał mi szyjkę, bo juz dawno nie mialam badania na fotelu-ale powiedział że wszystko jest ok i w jak najlepszym porządku.Ciśnienie miałam jak zwykle podwyzszone(oj te moje nerwy), ale przy drugim pomiarze już w normie :)
Następna wizyta 2 czerwca-oj jak się cieszę ,że mała rośnie tak ładnie i że szyjka w porządku!!

Kama Twoja mała tez już duża-super że wszystko w porządku!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
madzik moze Jula sobie mówiła ze juz ma ciasno i by sie chetnie do mamusi cycusia przytuliła,sliczna dziewczyna
le godz wizyt to macie szokujące,a gin juz cos planował z terminem cc? juz wiadomo
kama gratki ,widze ze dziewczyny u nas przewazają i w ilosci i masie ciała,ale ze ty niby potezna !!?wez przestan

Lekarz mi powiedzial,że termin cesarki ustalimy na nastepnej wizycie ,ale że będzie to okolo tygodnia przed terminem z om-więc tak koło 25 czerwca.
Anetki wizyta też ok :)Pewnie dzisiaj opisze wszytsko.Ja dzisiaj kiepsko spałam z tych emocji-wrociłam do domu przed 24 i nie mogłam zasnąć.

madzik gratulacje udanej wizytki-ale duza juz ta corcia Twoja. no i fajnie ze juz w czerwcu bedziesz miec dzidziusia przy sobie :tak:

kama, madzik super, że wizytki udane:tak:

dziewczyny, a mi się wydaje, że wagowo dzidzie są ok, po prostu ten czas tak leci i aż ciężko uwierzyć, że maluchy już po 2 kg ważą:tak:

u mnie też wszystko oki, mały ma 2kg z groszami, obrucony cały czas główką w dół, pomiary w porządku, serduszko ślicznie biło
buźke miał zwróconą w doł więc żdanego zdjęcia się nie dało zrobić fajnego,w piatek mam genetyczne to może tam sie pokaże, w poczekalni to brykał cały czas a na badaniu to spokojniutki,nawet jak go gin zaczepiał żeby trochę buźki pokazał to nic
pytałam o krocze bo mnie bardzo boli czasem,to mówił ze tam wszystko się zmienia, i występuje bierne przekrwienie i rozciąganie więzadeł więc dużo nie forsowac się i leżeć z nóżkami w górze, żeby tam lepiej krew krążyła
a tak wszystko oki,wizyta za miesiac,a w przyszłym tygodniu mamy zwiedzanie szpitala z Madzią :))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry