Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie martw się. Mój lekarz mówi, że to normalne. Dopiero po 24 tygodniu powinnyśmy kontrolować ruchy. Mój Grześ uwielbia dokazywać w weekend:-), za to w tygodniu cisza, a przynajmniej bardzo mało - odpoczywa po zawodach.
Haha to Twój Grześ to jakis imprezowicz będzie:-):-):-) Dziekuje za dobre slówko. Swoją drogą to jestesmy z jednego regionu![]()
mam młodszego brata Grzesia i nic tylko weekendowe imprezy go obchodzą hahaha 

U mnie czasem maluch strasznie wariuje i kilka razy brzuszek podskoczył.Eh mi tam nic nie podskakuje jeszcze:-(
a muzyczkę też puszczam, i nie wiem kiedy jej się podoba, jak się rusza do niej czy jak jest spokojna![]()

ja również wczoraj leżałam z odkrytym brzuszkiem i parzyłam w trakcie harców Malucha, a tu brzusio hyc, hyc skacze przy kopniaczkachdziewczyny wczoraj wieczorkiem pierwszy raz widzialam jak mi brzuch podskakuje jak Paweł sie wierci... swietny widok![]()
, aż się wzruszyłam :-), rewelacja, z tygodnia na tydzień kopniaczki mocniejsze, co to będzie później?