• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

USG naszych malenstw

Hej dziewczynki!
Ja wlasnie wrocilam do domu. Wpadlam tylko na sekundke na BB, zeby sie pochwalic :) i spadam do lozka, bo rano ta obrona...
A wiec... sliczna, zdrowa dziewczynka! - slowa dr Wloch :)
Niesamowicie uparta, hihi, kazde miejsce ktore chciala zbadac pani dr najpierw bylo zakrywane raczkami :) Musiala popukac kilka razy w brzuch, zeby mala sie odslonila :) Jest strasznie ruchliwa - non stop sie obracala :) Mam 9 fotek i w przyszlym tygodniu bede miec plytke. Wszystkie organy, przeplywy itd. w najlepszym porzadku! Idealnie sie rozwija :)

A oto wymiary - 25w6d:
waga 860g

bpd 6.22 cm
ofd 8.54 cm
hc 23.54 cm
ac 20.02 cm
fl 5.17 cm

Jestem strasznie szczesliwa!

reklama
Sandra gratuluje zdrowej dziewczynki!!!
Trzymamy jutro kciuki mocno ;D
po powrocie zdaj relacje po obronie i przeżycia z wizyty u dr Włoch ::)

Jejku dziewczyny, dziekuje Wam bardzo (tzn. nie dziekuje ;) ) , ale stresuje sie maxymalnie...Mam totalna pustke w glowie...Musialam oczywiscie zajrzec na BB przed wyjazdem na uczelnie, haha.
Trzymajta mocno kciuki!!!
Jak wroce to zdam relacje! I z obrony i z wizyty u pani doktor Wloch.
Buziaki

Sandra, super że mała zdrowa :) ja tam nic nie chcę mówić, ale kość udowa u niej długa... będzie wysoka ;)

no i 13:30 kciuki zaciśnięte!

Leyna, wlasnie Jej kosc udowa jest 'starsza' o ponad tydzien :)Moze byc 'dluga' dziewuszka z niej :) Ale to pewnie po tatusiu, bo T. ma strasznie dlugie nogi :)

Czarnulka, jeszcze raz - gratulacje!!

Obrona: 5!! :)

reklama
sandra zuch dziewczynka z Ciebie! Gratuluję :) to teraz jesteś świeżo upieczonym magazynierem ;) trza by było jakos to oblać... może maślanką truskawkową? ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry