reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG naszych malenstw

Hej dziewczynki!
Ja wlasnie wrocilam do domu. Wpadlam tylko na sekundke na BB, zeby sie pochwalic :) i spadam do lozka, bo rano ta obrona...
A wiec... sliczna, zdrowa dziewczynka! - slowa dr Wloch :)
Niesamowicie uparta, hihi, kazde miejsce ktore chciala zbadac pani dr najpierw bylo zakrywane raczkami :) Musiala popukac kilka razy w brzuch, zeby mala sie odslonila :) Jest strasznie ruchliwa - non stop sie obracala :) Mam 9 fotek i w przyszlym tygodniu bede miec plytke. Wszystkie organy, przeplywy itd. w najlepszym porzadku! Idealnie sie rozwija :)

A oto wymiary - 25w6d:
waga 860g

bpd 6.22 cm
ofd 8.54 cm
hc 23.54 cm
ac 20.02 cm
fl 5.17 cm

Jestem strasznie szczesliwa!

reklama
Sandra gratuluje zdrowej dziewczynki!!!
Trzymamy jutro kciuki mocno ;D
po powrocie zdaj relacje po obronie i przeżycia z wizyty u dr Włoch ::)

Jejku dziewczyny, dziekuje Wam bardzo (tzn. nie dziekuje ;) ) , ale stresuje sie maxymalnie...Mam totalna pustke w glowie...Musialam oczywiscie zajrzec na BB przed wyjazdem na uczelnie, haha.
Trzymajta mocno kciuki!!!
Jak wroce to zdam relacje! I z obrony i z wizyty u pani doktor Wloch.
Buziaki

Sandra, super że mała zdrowa :) ja tam nic nie chcę mówić, ale kość udowa u niej długa... będzie wysoka ;)

no i 13:30 kciuki zaciśnięte!

Czarnulka , gratuluję dziewczynki ;D też bym chciała dwie ;D
Kobiet na świecie nigdy za dużo ;D

Leyna, wlasnie Jej kosc udowa jest 'starsza' o ponad tydzien :)Moze byc 'dluga' dziewuszka z niej :) Ale to pewnie po tatusiu, bo T. ma strasznie dlugie nogi :)

Czarnulka, jeszcze raz - gratulacje!!

Obrona: 5!! :)

reklama
sandra zuch dziewczynka z Ciebie! Gratuluję :) to teraz jesteś świeżo upieczonym magazynierem ;) trza by było jakos to oblać... może maślanką truskawkową? ;)

Do góry