reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG Naszych maleństw...

Dziękuję za gratulacje - strasznie się cieszymy, że wyniki wspaniałe! :-)

Sorga na razie najwyżej notowany jest Piotruś (może się już nie zmieni ;-) ) natomiast drugiego jeszcze nie mamy. Ale będzie na pewno - ba mamy bardzo krótkie nazwisko (3 litery) i może kiedyś będzie chciał używać dwóch :-)

reklama
zazdroszcze krótkiego nazwiska:-) ja mam długie imię długie nazwisko... szczęście że drugiego nie mam, choć jako dziecko zawsze o nim marzyłam, szczególnie że pierwszego nie lubie :dry:

Cóż, teraz masz szansę dla synka wybrać najfajniesze ;-)

Ja mam imię trzyliterowe, więc czasem zastanawiam się nad "uruchomieniem" drugiego imienia, które lubię. Ale chyba już przywykłam... Bardzo to wygodnie w urzędach ;-)

zrobilam męzusiowi niezly prezent urodzinowy

na 12.30 idziemy na 4d usg

trzymajcie kciuki:-D

moze dowiemy sie kto mieszka w brzuszku

Dorotko no to czekamy!!! ja na 3D ide 23marca,bo gin powiedział ze po28tc. widac najładniej

dziewczyny na 90%dziewczynka
dr powiedzial ze przy ulozeniu posladkowym trudno dojrzec
ale worka mosznowego z jąderkami nie widzi
nie nastawiam sie bardzo,wazne ze zdrowiutkie
i wazy 630gr

Efilo dodaj do tabelki dziewczynka
(przynajmniej narazie)

wklejam fotkę fotki

reklama
Do góry