reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

Z tymi sweterkami to mi podsunęłyście pomysł. Moja mam jest "druciarą". Przez całe dzieciństwo nosiłam super sweterki. Musze ją teraz trochę pomolestować - niech się wykaże. Ale pewnie Ida będzie musiała do zimy poczekać, bo teraz latem mama całe dnie w ogródku siedzi i się na skalniaku wyżywa :-(

reklama
Zgadzam się z Krolcią :-) Ogólnie chłopca tez można ubrać jak lalke :-) Jedynie co to u dziewczynki włoski robia róznice przy strojeniu :-)
Krolcia zadroszcze Ci..Ja uwiebiam takie ręczne sweterki a nie umiem i nie mam nikogo w okolicy do zmolestowania :-)
Z braku laku, możesz mnie zmolestować!(Tylko teraz to trochę czasu zajmie) Trochę wełny leży w szafie, mogę coś zmajstrować, tylko jakieś wskazówki co i jak poproszę.

Krolcia takie propozycje uuu musze meżowi pokazać jakie mam branie ;-) Ładne i mało roboty wymagające, żebyś mnie nie przeklinała :-) I bajkowa postać, tematyka dowolna ;-)

To prześlij mi jeszcze obecne wymiary, żeby troszkę większy zrobić tak na jesień. Potrzebne są
1- od ramienia w dół i
2- po rozłożeniu rączek na boki od jednego nadgarstka do drugiego, taki krzyż:-D. Możesz zmierzyć np. bluzkę którą teraz nosi. Aha, no i
3- obwód główki.

ee a ja sie nie zgadzam :) dla dziewczynki wlasnie koronki sukeneczki, tuniczki, na ramiączkach soś piekne czapeczki, kapelusiki, opaski, plus to co dla chlopca sweterki, spodenki, i dla dziewczynki spodniczki buciki sandałki :) mi sie dla jaska robic nie chce swetrow ale kilka sukieneczek mam :p

przyszedl zegar biore sie do roboty

Komu komu bo ide na poczte ;-)
Słuchajcie jakby się Wam cos podobało to ja zawsze moge poczekac na po wypłacie :-) Pisać na priv :-)
dsc06080x.jpg

By bodzinka at 2011-06-21
dsc06079r.jpg

dsc06078h.jpg

dsc06077w.jpg

dsc06076e.jpg

reklama
bodzinka
super te kolczyki!!!!! :) ja ogolnie nosze tylko swoje motylki :) mam swira na ich punkcie :) a te kwiatki to tez z kartki zalakierowane na kolczykach?? wygladaja jakby malowane byly :) świetne!!!

ja juz zrobilam swoje :) ale czekam az wyschnie i polakieruje :) jak zaloze wskazowki zrobie fote i wrzuce :)

Do góry