reklama

W ciąży zmęczona

Dziewczyny jestem tu nowa i nie mogłam znalezc o tym tematu. A więc tak jestem w ciąży w 8tc. Od dwóch tygodni nic mi się nie chce , ciągle bym leżała. Jak wrócę że spaceru to momentalnie jestem zmęczona. Nie mam apetytu, jem na siłę. Schudłam.. powiedzcie mi czy to jest normalne ? Dodam jeszcze że nie mam ochoty wogole na towarzystwo...

reklama
Ja tak miałam.. moglam spac spac i spac...
Jesc w ogole mi sie nie chcialo. Moze mnie nie mdliło ani nic ale po prostu nie mialam apetytu.
W I trymestrze schudlam z 5 kg a urodzilam zdrową córeczke :-)

Dziewczyny jestem tu nowa i nie mogłam znalezc o tym tematu. A więc tak jestem w ciąży w 8tc. Od dwóch tygodni nic mi się nie chce , ciągle bym leżała. Jak wrócę że spaceru to momentalnie jestem zmęczona. Nie mam apetytu, jem na siłę. Schudłam.. powiedzcie mi czy to jest normalne ? Dodam jeszcze że nie mam ochoty wogole na towarzystwo...
Niestety początek jak i końcówka ciąży jest taka, organizm wie czego potrzebuje.

Też tak miałam, ale u mnie to trwało jakieś 2 tygodnie. Odpoczywaj jak czujesz się zmęczona, to normalne i potrzebne :happy: minie z czasem

Jesc w ogole mi sie nie chcialo.
W I t.. moglam spac spac i spac...
Jesc w ogole mi sie nie chcialo. Moze mnie nie mdliło ani nic ale po prostu nie mialam apetytu.

Ja też napewno schudne, tylko za bardzo nie mam z czego. Waga 40 kg. Nie wyobrażam sobie jeszcze gubić kilogramy. No cóż czas pokaże. Mam nadzieję że się jeszcze coś zmieni.

Ja też napewno schudne, tylko za bardzo nie mam z czego. Waga 40 kg. Nie wyobrażam sobie jeszcze gubić kilogramy. No cóż czas pokaże. Mam nadzieję że się jeszcze coś zmieni.
Porozmawiaj z lekarzem na wizycie. Na pewno jest cos co moze pobudzic apetyt. Z tego co pamietam to chyba imbir.
Trzymam kciuki zeby dolegliwosci szybko minely a ciaza przebiegła łagodnie ;-)

Ja tez tak sie czuje. 10 tydzien. Grzeje sofe dzis caly dzien, lekarz zabronil mi pracowac ale nie wiem czy wypisza mi zasilek.. czuje sie jakbym umierala. Wszystko mnie boli i meczy. Sapie po zrobieniu najprostszej rzeczy. A jeszcze 6 latka ktora trzeba sie zajac

reklama
Ja 6 tydzień i tez ciagle zmęczona i śpiąca :/ przejdę kawałek po schodach i już zadyszka. Mdłości nie mam żadnych, ale apetytu tez nie mam, jem na chama.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry