Eveline.eve
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
USG uważam ma zajebiste. Skoro początkiem maja zobaczyła na nim ten 1mm "pęcherzyk" po biochemie.Jutro będzie wszystko jasne
Oby lekarz miał dobre usg bo nieraz czytam historie, że na jednym usg nie widać nic a na drugim u innego lekarza już wszystko jest ok![]()
USG uważam ma zajebiste. Skoro początkiem maja zobaczyła na nim ten 1mm "pęcherzyk" po biochemie.
No ja mam bolesne, nie każdy miesiąc ale mam mocno odczuwalne. Teraz w czerwcu to mnie tak w owulację od jajników cały lewy bok ciała bolał aż do żeber, że gdybym nie wiedziała, że to owulacja to pomyślała bym, że coś nadwyrężyłam.też macie nie raz takie bolesne owulacje?
Czy ja jestem ciulnięta czy ja tam widzę duszka ducha ?
I mnie tak właśnie było w kwietniuPrzytoczę historię mojej znajomej która testowała w 11 dpo i ujrzała biel. Bardzo ją to podłamało ale stwierdziła, że zatestyje jeszcze za kilka dni. W 14 dpo ujrzała już dwie kreski a te dwie kreski niebawem skończą rok
Nie mówię, że zawsze tak jest ale czasami naprawdę nie ma co testować zbyt wcześnie
Wiem jak ciężko nieraz wytrwać ale same sobie robimy krzywdę![]()
On tak jestCzy ja jestem ciulnięta czy ja tam widzę duszka ducha ?
Ale tak, zdecydowanie za wcześnie zrobiłaś![]()
Piękna beta i prożekLaski, do jutra mogę odetchnąć
Beta 13796,10
prog 31,17
poprzednio jak badałam miałam 42, więc trochę spadł, ale myślę, że to nie jest alarmujący wynik. TSH mi trochę skoczyło, bo jest 1.903, no i glukoza ledwo w normie, bo 90, a norma niby od 77 do 99. Ale to nic! Boże jak ja bym chciała, żeby jutro było coś widać na tym USG, to będzie 5+6. Przepraszam, że tak się tu dzielę z Wami tym wszystkim, mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe - ja po prostu czuję silną przynależność do naszej kreskowej ekipy.![]()