LadyStrejser
Fanka BB :)
Ja mieszkam we wsi na Kaszubach, 4 jeziora, dużo lasów,rzekaLas najlepszy na wszystko
Apropo, ile z Was jest ze wsi? Tak z ciekawości![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mieszkam we wsi na Kaszubach, 4 jeziora, dużo lasów,rzekaLas najlepszy na wszystko
Oh, tak mi przykro. Ale była piękna, nie ma co.Heloł
Zobiłam dzisiaj z rana dwa testy i nawet nie ma śladu drugiej kreski.
Bardzo możliwe, że wczoraj to po prostu jakieś resztki zastrzyku mi jeszcze wyszły żebym nacieszyła oko![]()
Ja ze WSI, takiej leśnej bo pól to tu nie ma, sama dobrowolnie wybrałam to miejsce. Jest pięknie, spokojnie ale czasem brak dostępu do cywilizacji jest uporczywy. Np. jak potrzebujesz test, a apteka jedna... Albo jak chcesz zrobić jakieś badanie. Ale poza tym, cud natury. Dodam, że z jednej wsi po studiach przeniosłam się na innąLas najlepszy na wszystko
Oj tak, dojechać gdziekolwiek to wyprawaJa ze WSI, takiej leśnej bo pól to tu nie ma, sama dobrowolnie wybrałam to miejsce. Jest pięknie, spokojnie ale czasem brak dostępu do cywilizacji jest uporczywy. Np. jak potrzebujesz test, a apteka jedna... Albo jak chcesz zrobić jakieś badanie. Ale poza tym, cud natury. Dodam, że z jednej wsi po studiach przeniosłam się na innąwięc wiedziałam co robię;D
i jaJa! Plus mieszkam pod lasem![]()
Mieszkam w mieście, ale pracuję w domu rodziców - kilkaset metrów za małą wsią, pod lasem. Widać dom jednego sąsiada, ale nikogo nie słychać, nawet kosiarek czy samochodów.Las najlepszy na wszystko
Heloł
Zobiłam dzisiaj z rana dwa testy i nawet nie ma śladu drugiej kreski.
Bardzo możliwe, że wczoraj to po prostu jakieś resztki zastrzyku mi jeszcze wyszły żebym nacieszyła oko![]()