Lady Strejser
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze pisałyśmy przed chwilą że czujesz się okresowo, a to taki mykDziewczyny nie wytrzymalam do jutra![]()
Co za dzien!!!!!!!Dziewczyny nie wytrzymalam do jutra![]()
Ja od rana tak sie czuje ale u mnie to napewno za 6 dni lunieDlatego wywalcie z glowy to „czuje sie okresowo” takich „okresow” to nam trzebano to @Kejti9247 moze tez dzien wczesniej?
![]()
Nie pitol tam!Ja od rana tak sie czuje ale u mnie to napewno za 6 dni lunie![]()
Ja korzystam z tych recept online jak potrzebuje coś na szybko i od ręki za 40-50 zł mam co potrzebujeDo mnie za chwilę zawita okres. Trochę na przekór chciałabym, żeby poczekał jeszcze z 2 dni, żeby owulacja nie wypadła akurat w święta, bo nas wtedy w domu nie będzie i ciężko będzie o widzenia
Czy któraś z Was korzystała z receptomatów? Bo muszę sobie lamettę załatwić, a nie chce mi się iść na wizytę
No toć takNie pitol tam!![]()