Zestresowana13
Fanka BB :)
O kurde co za dzień wspaniałyDziewczyny nie wytrzymalam do jutra![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurde co za dzień wspaniałyDziewczyny nie wytrzymalam do jutra![]()
10 dpoO kurde co za dzień wspaniałyno jest jak byk! Który to dpo?!
I to z nie z porannego moczu?10 dpo![]()
To piękna kreska!10 dpo![]()
A możesz napisać mi jak to wygląda i z jakiej strony dokładnie korzystasz? Może być na privJa korzystam z tych recept online jak potrzebuje coś na szybko i od ręki za 40-50 zł mam co potrzebuje![]()
Tak, zrobie beta, prog, tsh, ft3, ft4. Bo mam hashimoto. Do gina nawet na jutro sie umowilam na 17:50, pojde z wynikami, bo po ostatnim biochemie miesiac temu kazal przyjsc, moze trzeba bedzie wprowadzic progesteron jesli wyjdzie za niski. I na dodatek mam tam chyba jakas infekcje, to tez to sprawdziTo piękna kreska!lecisz jutro na betę?
Trzymam kciuki za dobre wyniki!Tak, zrobie beta, prog, tsh, ft3, ft4. Bo mam hashimoto. Do gina nawet na jutro sie umowilam na 17:50, pojde z wynikami, bo po ostatnim biochemie miesiac temu kazal przyjsc, moze trzeba bedzie wprowadzic progesteron jesli wyjdzie za niski. I na dodatek mam tam chyba jakas infekcje, to tez to sprawdzi
Bierzesz euthyrox?Tak, zrobie beta, prog, tsh, ft3, ft4. Bo mam hashimoto. Do gina nawet na jutro sie umowilam na 17:50, pojde z wynikami, bo po ostatnim biochemie miesiac temu kazal przyjsc, moze trzeba bedzie wprowadzic progesteron jesli wyjdzie za niski. I na dodatek mam tam chyba jakas infekcje, to tez to sprawdzi
Tak 75Bierzesz euthyrox?