reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Też pracuję w ten weekend a w przyszły tylko w niedzielę 🥹
Tez h
Staram sie skupić na tym cyklu i nie rozpamiętywać ale głowa się płata figle…. Chce myśleć pozytywnie ale jest mi bardzo przykro . Tymbardziej że dwa lata temu w listopadowym cyklu zaszłam w ciążę i skończyło się to poronieniem zatrzymanym. Od początku intuicja mówiła mi że coś jest nie tak - te kreski , czas , wszystko było jakieś „ dziwne „ ale jednak nadzieja była. Teraz staram się podejść do tego cyklu na spokojnie, chociaż nie powiem- jest ciężko. A Ty jak się trzymasz ? Tule mocno ❤️

Ja już dziś miałam jechać po choinkę ale dopadł mnie jakiś wirus 🦠 cały dzień kurujemy się w domu :(
Dokladnie mialam to samo dziwne uczucie, niby dwie kreski na tescie i radosc ale wewnetrznie wiedzialam ze cos jest nie tak... objawy coraz slabsze, sen o poronieniu. Teraz juz jest w miare ok, ale na poczatku bylo cieszko, bardzo

reklama
No właśnie ja bym też już najchętniej ubrała ale się waham bo część znajomych ubiera dziś część za tydzień bo się boją że im wyłysieje do świąt choinką a ja bym chciała jak naszybciej
U mnie juz tydzien stoi! Ubieraj smialo :D

Pozostajac w temacie swiatecznym, zjadlam dzisiaj makowca :D

Tak jak ja mogę sobie mówić że to dopiero pierwsze święta bez ciąży a czeka mnie kilka kolejnych, tak ty możesz sobie mówić że to ostatnie, a prawda jest taka że co będzie tego nie wiemy więc nie ma sensu temu poświęcać uwagi bo życie się toczy i czas się nie zatrzymuje mimo tego że cierpimy 😔

Dobra koniec tego Paulo Coelho i wymądrzania się muszę zjeść coś słodkiego może gofry
U nas naleśniki, zamarzyly mi się takie tlusciutkie 😆

A ja bym coś zjadła ale nie wiem co 🤣🤣
Chyba usmażę sobie paluszki rybne i ogarnę już jadłospis na jutro bo na dzisiaj nie miałam nic i wpadły chipsiki, pierniczki 🙄😅

Dziewczyny a jak wam się zazwyczaj objawia ból owulacyjny? Czujecie, że coś się dzieje czy zupełnie nie? Coś mnie dziś kłuje z lewej, zazwyczaj to inaczej odczuwałam 🤔 a teraz jakby ktoś szpilki wbijał 😆

Dziewczyny a jak wam się zazwyczaj objawia ból owulacyjny? Czujecie, że coś się dzieje czy zupełnie nie? Coś mnie dziś kłuje z lewej, zazwyczaj to inaczej odczuwałam 🤔 a teraz jakby ktoś szpilki wbijał 😆

U mnie bóle owulacyjne są niemalże identyczne jak te na okres ale kłują mnie też jajniki 😊

U mnie to intensywne kłucie i pieczenie po stronie jajnika z którego w danym cyklu mam owulację plus czuje się jakby cała opuchnięta w podbrzuszu

reklama
reklama
Do góry