Cukierkowa26
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jesteśmy w tym samym mniej więcej momencie. U mnie 28dc ale mam nieregularne cykle więc nie wiem ile dpo, choć myślę, że jakoś już na luzie 12 dpo.A ja od rana czuję się tak okresowo, za 6 dni dopiero okres, ale mam takie skurcze dziwne i wgl samopoczucie, mam nadzieję że nie nadejdzie![]()
Ja mam właśnie co do zegarka. 28 dni zawszeTo jesteśmy w tym samym mniej więcej momencie. U mnie 28dc ale mam nieregularne cykle więc nie wiem ile dpo, choć myślę, że jakoś już na luzie 12 dpo.
U mnie w roku muszą być minimum dwa cykle od czapy, jakieś 50klilkudniowe.Ja mam właśnie co do zegarka. 28 dni zawsze![]()
Robiłaś już test ?To jesteśmy w tym samym mniej więcej momencie. U mnie 28dc ale mam nieregularne cykle więc nie wiem ile dpo, choć myślę, że jakoś już na luzie 12 dpo.
Ach, myslalam ze tak nielegalnie namowilamJutro bede, a mialam w poniedzialek![]()
Nie, od poprzedniego nie robiłam nic. Czekam naRobiłaś już test ?
Trzymam kciukiNie, od poprzedniego nie robiłam nic. Czekam nabo czuję że nadejdzie. A jak do 16 grudnia nie będzie okresu to robię test.