Cukierkowa26
Fanka BB :)
Przy okazji zbadam może progesteron, jutro 10 dpo. Nie wiem czy warto ale jak już będę to czemu by nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musisz wręcz
Hej.
12 dzień cyklu.
Pęcherzyk na lewym 16 mm.
W sobotę mam przyjść podejrzeć może ovitrell.
Byłam w aptece..chciałam wykupic sertraline. Recepta.przeterminowana. nie pozostaje mi nic jak się rzucić w przepaść.
Przy okazji zbadam może progesteron, jutro 10 dpo. Nie wiem czy warto ale jak już będę to czemu by nie
Tak, chyba cały panel tarczycowy zrobię. Jest stresKurła, zamiast się rzucać w przepaść to skorzystaj z propozycji @maggie97 i pilnuj następnym razem żeby recepta nie przepadła
Osobiście w tym dniu bym nie badała
Kciuki za tsh bo chyba je idziesz zbadać też?![]()
Jeeeeest!!! W końcu pierwsza grudniowa, piękna krechaDzień dobry, czy ja sobie wmawiam czy cos tam majaczy?![]()
Tylko ja się tak strasznie boje je brać przed ciążą.Wiem, że to nielegal ale jak coś to mam zapas! Więc jak coś pisz priv jakbyś nie mogła dostać recepty. Oddam za darmo.
Czyli nie warto badać progesteronu 10dpo? Chciałam z ciekawości zobaczyć bo zaraz mi eksplodują cycki w powietrze![]()
Masz racjęOgólnie zakazu nie ma, jak będziesz chciała to i tak zbadasz
Ja bym się bała, że u mnie byłby już spadkowy na okres po prostu a to 10 dpo więc rownie dobrze jeszcze nawet mogło nie być zagnieżdżenia![]()