Kaalaa
Fanka BB :)
3 takie maluchy podkradalyby Ci ciasto do kawkiOsobiście przy moich problemach z zajściem to trojaczki byłyby moim najmniejszym zmartwieniem, serio![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3 takie maluchy podkradalyby Ci ciasto do kawkiOsobiście przy moich problemach z zajściem to trojaczki byłyby moim najmniejszym zmartwieniem, serio![]()
3 takie maluchy podkradalyby Ci ciasto do kawki![]()
Nie jest możliwe ze to testowa krechamoze zaraz wsiądę w auto i rzeczywiście pojadę po kolejny bo te pinki jakoś do mnie nie przemawiają
zrobiłam drugi , i coraz bardziej wydaje mi się że walą w ciula , przecież ja mam teraz rozcieńczone sikanie ...
Znam dziewczyne ktora po droznosci zaszla właśnieNiby to śmieszne ale dla mnie załamka. Na jednej tabletce lipa. Dwa pęcherzyki słabe.
Na dwóch tabletkach również lipa. Również dwa pęcherzyki słabe.
Myślałam że chociaż takie 19 mm będzie dzisiaj
No ale dobra. Są dwa trzeba brać co dają.
Oczywiście że wezmę zastrzyk ale strach jest. Jestem po cesarce. Macica osłabiona. Wolałabym jedno dziecko. Pewnie i nawet jedno nie wyjdzie a tu durne rozterki. @Hermeneg ma rację.....
Nie pokładam w ogóle w tym nadzieji. Choć gdzieś się tli iskierka wiary w cudowne zakończenie roku
7go mam tą wizytę. Lekarz mi powiedział żebym jechała, a on zrobi co będzie trzeba. Choć pisałam do lekarza z kliniki i on powiedział że nie ma potrzeby narazie robić drożności. Nie robię też wymazów. Może zrobię u nich, bo po prostu nie mam gdzie. Robią tylko w szpitalu u nas więc muszę poczekać aż się skończy świąteczna przerwa.
Ok, w poniedzialek biorę zastrzyk to.prosze mnie wpisać na testowanie 27 grudnia 12 dni po zastrzyku. Oczywiście nie doczekam tego.dnia, bo okres przyjdzie w wigilię.
Znam dziewczyne ktora po droznosci zaszla właśnie
Oficjalnie skoro tak ladnie prosisz wlatujeNiby to śmieszne ale dla mnie załamka. Na jednej tabletce lipa. Dwa pęcherzyki słabe.
Na dwóch tabletkach również lipa. Również dwa pęcherzyki słabe.
Myślałam że chociaż takie 19 mm będzie dzisiaj
No ale dobra. Są dwa trzeba brać co dają.
Oczywiście że wezmę zastrzyk ale strach jest. Jestem po cesarce. Macica osłabiona. Wolałabym jedno dziecko. Pewnie i nawet jedno nie wyjdzie a tu durne rozterki. @Hermeneg ma rację.....
Nie pokładam w ogóle w tym nadzieji. Choć gdzieś się tli iskierka wiary w cudowne zakończenie roku
7go mam tą wizytę. Lekarz mi powiedział żebym jechała, a on zrobi co będzie trzeba. Choć pisałam do lekarza z kliniki i on powiedział że nie ma potrzeby narazie robić drożności. Nie robię też wymazów. Może zrobię u nich, bo po prostu nie mam gdzie. Robią tylko w szpitalu u nas więc muszę poczekać aż się skończy świąteczna przerwa.
Ok, w poniedzialek biorę zastrzyk to.prosze mnie wpisać na testowanie 27 grudnia 12 dni po zastrzyku. Oczywiście nie doczekam tego.dnia, bo okres przyjdzie w wigilię.
No kurde taaaaaaaaaaakie brawa bym tu bilaZdarzają się takie przypadki, tak samo jak ciążę naturalne mimo procedury in vitro
Ciągle czekam na to drugie u siebie![]()