reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Mam wrazenie ze każda z Was zapomniala jak bardzo jest wartościowa. Każda z nas chce tego samego. Ale część z Was zapomniala o sobie. Dla mnie to przykre. Przepraszam.

reklama
Kazdy ma taką komunikację jaka ma. Możemy starać sie dmuchać na zimne ale zawsze mozna kogoś urazić. Wszystkie jesteśmy dorosłe. Osoby nowe ktore tutaj przychodzą tez maja swoje emocje. Mi sie bardzo nie podoba sposob załatwiania spraw tutaj. Każdego mozna urazić. Ja jesli ktos mnie urazi to o tym mowie. Nie mamy po 5 lat zeby obrażać sie i plakac ze ktos mial łatwiej.
Życie.
A ja akurat jestem z tych rozumiejących obie strony. I rozumiem dlaczego komuś może być przykro na wieść o czyjejś ciąży - nawet wśród znajomych. Jestem w stanie wejść w czyjeś buty nawet jeśli to nie jest moja sytuacja, ale takie czasy, że nie każdemu się niestety chce. Empatia to słaba strona obecnych czasów.
Nie popieram wartościowania cierpienia i licytowania się kto ma gorzej. Każdy ma prawo do cierpienia bez względu na to co przechodzi ktoś inny.
Jeśli nie potrafisz zrozumieć tych uczuć, o których nie raz piszą dziewczyny to po prostu z całego serca życzę żebyś faktycznje ich nigdy nie poznała. Punkt widzenia zawsze zależy od punktu siedzenia. Dzisiaj czujesz się tak, nie wiesz jak będzie za pół roku, rok czy dwa.
Tragedie sprawiają, że ludzie gorzknieją i niestety taka jest kolej rzeczy.
Nie dla wszystkich starania to podejście na luzie.
Każdemu życzę żeby było miło i bezboleśnie, ale dajmy też przestrzeń tym, którym jest źle i nie każmy im zakłamywać rzeczywistości i udawać jak to jest zaj*biście.

Dziewczyny ja dziś miałam ciężki dzień, więc mało się odzywałam. Czekam na te wyniki i czekam …. oczywiście nie mam jeszcze wyniku bety , ale mam progesteron - dziś to 21 ng/ml (2 dni temu był 12,5 ) i teraz ta moja nadzieja trochę urosła a logika podpowiada swoje , więc siedzę i odświeżam stronę co parę sekund 😳
Są wyniki?

Dziewczyny , mam wyniki 🥹❤️

IMG_3389.jpeg

A ja dzisiaj nie wiem… sikalam rano, wydaje mi sie, ze widze taki turbo turbo turbo cien ncienia cienia, ale nie potrafie uchwycic tego na zdjeciu, rozbieralam wszystko na czesci pierwsze… nie wiem, mam wrazenie, ze wczoraj tego nie bylo, ale na zdjeciu nie widac totalnie nic.. mam wrazenie, ze to moja glowa dopisuje ta kreske 😩

reklama
Do góry