Kejti9247
Fanka BB :)
Dobrze, że jesteśhej dziewczynymogę trochę pomarudzić?
![]()
U mnie dzisiaj 1dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dobrze, że jesteśhej dziewczynymogę trochę pomarudzić?
![]()
Robisz wszystko co możliwe, dajesz Wam największą możliwą szanse na powodzenie bo się nie poddajeszDzięki! Naprawdę potrzebuje wiary, że sami coś możemy. Mam wrażenie, że lekarze wogole nie chcą poznać, dojść przyczyny tylko rzucają nas prosto w in vitro i to jeszcze bez gwarancji, a jedyny lek jaki dali to totalnie z d. Bez np. Wyników testosteronu (tak, lekarz nie poprosił) ani bez sprawdzenia suplementów męża, tylko go zainteresował profertil i stwierdził, że ma dobry skład i brać dalej, wogole nie zapytał o inne, o dawkę ani nic. Dali nam połowę szans, czyli 15% na cykl, z tekstem może w pierwszym a może w 10, ale raczej w końcu się uda. O nie, tak to ja nie chcę. Stwierdziliśmy, że sami spróbujemy poszukać, bo to może być naprawdę wrodzone i nic nie zrobimy z ale może być jakiś niedobór jednego go.na który powoduje nie przyswajanie innego składnika. Będziemy szukać jeszcze, witaminy, minerały, kombinacje. Trochę spróbujemy na Medicover, trochę sami, trochę przez lekarza rodzinnego. Dwa razy po trzy miesiące. Jak się nie da, podkulimy ogonek i wrócimy. Ale tak bardzo niepewna diagnoza i takie wróżenie z fusów i fallusow to nie dla nas. Wiem, że nikt nie powie: 100% pierwszy cykl, ale nie tak: no macie mniejsze szanse niż inne pary ale można spróbować. A czemu mamy? Bo macie źle wyniki? Ale czemu da takie wyniki? -Nie wiemy, medycyna nie wie wszystkiego. Ok. Ja wiem, że nikt nie jest cudotwórca ale chociaż spróbujmy podjąć rękawice. Dostaliśmy jakiś tam lek, -raczej niepomoze, ale też nie powinien zaszkodzić. Są badania, czasem pomaga.
Dziś 11 dpo? Widzę cień tak jak wczorajdobry, konsekwentnie sikniete, „kreska” taka jak wczoraj, czyli to linia z testu… ale nie poddaje sie, jeszcze jutro, we wtorek, jak nic nie bedzie we wtorek- uznam ze sie nie udalo
Możemy się dużo dowiedzieć i nauczyć, będziemy wyczekiwać relacji . Trzymam kciukiDzięki kochana, ale nie wiem jak reszta grupy, wiem, że dziewczyny walczą z lekarzami, próbami, kolejne badania, testy. A my mamy zamiar schudnąć, cwiczyc, używać medycyny alternatywnej. Nie wiem czy nie będzie obrażało ich gdy one będą na stymulacji, a ja zamiast tego będę wracała z mężem z sesji jogi. Tak, zapisujemy się na taniec oraz jogę. W domu będziemy używać bieżni. Codziennie 40minut jakiegoś innego ruchu niż zwykle. Zmiana diety... Chude mięsa, dużo ryb. Jagody, borówki, maliny i truskawki. Zielone warzywa. Masaż, akupunktura. Olejki. Oraz poprawiny higienę snu. Nie wiem czy takimi rzeczami mogę się równać z Wami, tymi które walczą ciężko i naprawdę ambitnie. Czy przestawienie mebli, nowa pościel, dyfuzor powietrza to coś czym mogę konkurować. Ale naprawdę z całego serca chce spróbować i wierzę, że napewno da nam to poprawę zdrowia i naszej relacji. A czy przy okazji uda się zajść, nie wiem, mam taką nadzieję.
U nas na szczęście piękna pogoda, ale od nocy zapowiadają opady śnieguNastawilam sie wczoraj na dzisiejszy spacer, tez chcialam jechac do lasu, bo ostatnio ciagle w domu i dupa, u nas tez pada..
To była odpowiedź do @Pierwsze 🥰Kurde no jest, cień ale jest!
Tak, 11dpo, pierdziele, nie bede sikac wczesniej niz 1 dzien przed okresem, ja mam dosc tych cieniDziś 11 dpo? Widzę cień tak jak wczorajrozkręcaj się maluchu, raz raz!