reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

Jaki to sposób na ustabilizowanie hormonów? 😊😁
Mi się po biochemie pozmieniało i nie czuję tak owulacji jak kiedyś :( kiedyś co miesiąc zwijałam się z bólu
Niedawno pisałam, Niepokalanek biorę już jakiś czas na wysoką prolaktyna miałam 36, Królowa z Mother’s protect (genialnie podobno stabilizuje hormony) i olej z wiesiołka. Po 3 miesiącach widzę ogromną różnicę w cyklu 😊

reklama
Cześć dziewczyny, sama nie wiem czy się dopisywać czy już raczej odpuścić 😅

W 2023 roku przeszłam ciążę pozamaciczną czego skutkiem było usunięcie prawego jajowodu. Od tamtej pory staramy się cały czas (z małą kilkumiesięczną przerwą z uwagi na ślub). Niestety bez efektów..
Może wesprzecie mnie interpretacją mojego wykresu i poradzicie czy wgl jest jeszcze sens zapisywać się na testowanie czy raczej ten cykl nalezy do straconych.

Owulka potwierdzona monitorngiem w 14dc..niestety z jajnika prawego gdzie jest brak jajowodu. Mimo to staram się myśleć pozytywnie ze moze lewy przechwycił jajeczko, słyszałam że tak się zdarza.. Stosunek dwa dni przed I w dzień owulki. Prawidłowo wczoraj powinnam dostać okres. Dziś temp 36,93 i dużo śluzu wodnisto kremowego, ale test negatywny.. myślicie ze jest jeszcze szansa? :/

Załączniki

• Screenshot_20250812_104759_My Calendar.jpg
    Screenshot_20250812_104759_My Calendar.jpg
    207,6 KB · Wyświetleń: 31
Chyba moje PCOS daje sie we znaki. Znów czuje duzo śluzu, szyjka wysoko, ale nie jest miękka. Twarda tez chyba nie. A test owu znow pokazuje cos takiego. Dzizas. Staram sie podejsc na luzie, a ciagle. O tym mysle. 😬 no nic, moze sie musimy z mężem znow wziąć za robotę, a moze byc ciężko, bo miał dzis usuwanego zęba 🤣

Załączniki

• 20250812_142639.jpg
    20250812_142639.jpg
    269,8 KB · Wyświetleń: 22
Cześć dziewczyny, sama nie wiem czy się dopisywać czy już raczej odpuścić 😅

W 2023 roku przeszłam ciążę pozamaciczną czego skutkiem było usunięcie prawego jajowodu. Od tamtej pory staramy się cały czas (z małą kilkumiesięczną przerwą z uwagi na ślub). Niestety bez efektów..
Może wesprzecie mnie interpretacją mojego wykresu i poradzicie czy wgl jest jeszcze sens zapisywać się na testowanie czy raczej ten cykl nalezy do straconych.

Owulka potwierdzona monitorngiem w 14dc..niestety z jajnika prawego gdzie jest brak jajowodu. Mimo to staram się myśleć pozytywnie ze moze lewy przechwycił jajeczko, słyszałam że tak się zdarza.. Stosunek dwa dni przed I w dzień owulki. Prawidłowo wczoraj powinnam dostać okres. Dziś temp 36,93 i dużo śluzu wodnisto kremowego, ale test negatywny.. myślicie ze jest jeszcze szansa? :/
Hej! Kurczę, ja sie nie znam na temperaturze. Może jak tu dluzej pobędę to sie dowiem o tym więcej 😅

Ale bomba. A ile czekałas na wizytę u genetyka ? I w jakim wieku jesteś ?
Kurde do nich trzeba najlepiej dzwonić i pytać bo zwalniają się miejsca. Nie pamiętam dokładnie ale mialam chyba na sierpien ale przeskoczyłam na kwiecień To było w zeszłym roku . Miałam wtedy 36
I też mi to powiedziała jedna tu z nas z forum ☺️ bo też nie wiedziałam

reklama
Do góry