niecierpliwamatka
Fanka BB :)
@Gryfin profertil. Braliśmy oboje pregna plus( dla niej i dla niego) oraz neomag. Teraz on ma brać ten profertil (mam nadzieję że dobrze pisze) i jakieś inne tabletki które zamówił w aptece bo dostał coś na receptę ale nie chcę naciskać. (Albo jak kupić sama wymyszkuje^^). 
@Peppcia pewnie, że to strzał w jego męskość, dla niego. Bo dla mnie to nic nie zmienia, jest taki sam jak był wczoraj i miesiąc temu. Niestety musi teraz to jakoś przetrawić sam w sobie. Wazne, że nie powiedział, nic o zaprzestaniu prób. Ba, zapytał od kiedy robię testy owulacyjne więc chyba jest dobrze.
@marietta2112 dzięki za link, narazie pociągniemy na tym co już mamy i zobaczymy jak pójdzie. Mam nadzieję, że za dwa miesiące zapomnimy o temacie bo będą wymarzone kreseczki.

@Peppcia pewnie, że to strzał w jego męskość, dla niego. Bo dla mnie to nic nie zmienia, jest taki sam jak był wczoraj i miesiąc temu. Niestety musi teraz to jakoś przetrawić sam w sobie. Wazne, że nie powiedział, nic o zaprzestaniu prób. Ba, zapytał od kiedy robię testy owulacyjne więc chyba jest dobrze.
@marietta2112 dzięki za link, narazie pociągniemy na tym co już mamy i zobaczymy jak pójdzie. Mam nadzieję, że za dwa miesiące zapomnimy o temacie bo będą wymarzone kreseczki.

dziewczyny, które brały zastrzyk też tak miałyście?
 dziewczyny, które brały zastrzyk też tak miałyście? 

więc mój zacznie od jutra brać
 więc mój zacznie od jutra brać 

Też się biorę w tygodniu za przerabianie
 Też się biorę w tygodniu za przerabianie