Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jest okroone, że patrzysz jak Twoje dziecko powoli umiera a Ty nie możesz nic zrobić... Dużo siły Ci przesyłam..Byłam u niej, lekarz dyżurny powiedział mi tylko że dalej jest bez zmian dalej niewydolna, reszta informacji od lekarzy prowadzących, z tego co zaobserwowalam to ma bardzo duży nalany brzuszek, lekarz mi mówił że tam się jej gromadzi woda czy chłonka...i w opłucnej...
Newmom twój Avatar jest taki ujmujący, chwycił mnie za serce. Takie biedne maleństwo...Dokładnie tak to można nazwać...
Już poprzedni avatar chwytał za serce, teraz wyciska łzy. Takie niewinne Maleństwo i tyle cierpienia.Newmom twój Avatar jest taki ujmujący, chwycił mnie za serce. Takie biedne maleństwo...
W jakim wieku jest Twój synek? Czy miał operacje serduszka?Witam. Czytam ten wątek od początku. Również urodziłam dziecko z zespołem Downa, wada serca. Przed porodem żaden lekarz nie dawal mojemu dziecku szans bo zrobił się uogolniony obrzęk plodu. Mimo przrciwności dziecko żyje. Na chwilę obecną jest rehabilitowany synek
W jakim wieku jest Twój synek? Czy miał operacje serduszka?
Ma skończone 5 miesięcy. Operacji jeszcze nie miał. Narazie konsultujemy serduszko u kardiologa ale operacja na pewno przed namiW jakim wieku jest Twój synek? Czy miał operacje serduszka?
Avsd wspólny kanał przedsionkowo komorowyJaka ma wadę, ps ja też spotykałam na oddziale dzieci z ZD i wada serca i szybko się zbierały po operacjach, dlatego właśnie mnie martwi to że moja tak to ciezko przechodzi ale nam już w Zabrzu mówili jak się urodziła że ona ma bardzo ciężka wadę serca, skrajny przypadek i że czeka ją kilka operacji.