reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

Heksa - to moja waży z kilo mniej:eek: ale wzrost taki sam, albo nawet ma więcej Lena....tak chyba z 74 cm teraz, zobaczymy w poniedziałek jak pójdziemy na pomiary.
a Szymek na fotkach wygląda bardzo dobrze:-)

reklama
oj to masz okruszka moja Natala jak miala 6m-cy wazyła 9 kg a w wieku 10-12m-cy to juz 12kg miała dlatego mi ciagle mało. ale Ty to masz modelke długa i szczuplusia

Heksa nie masz się czym przejmować, Szymcio jest poprostu innym dzieckiem niż Natalka i waży mniej. Mój Kuba waży 8400 i nie powiedziałabym że jest chudy, wrecz przeciwnie ma fałdki tu i tam:tak:

Dziś młoda ważona
7900 g:-)
to moze na roczek uda się tę magiczną cyfrę 8 minąć:tak:
w ciągu 2 tyg przybyło jej 200 gram, to mi się już bardziej podoba:tak::tak:
zmierzę ją później sama, bo paniom zawsze dziwne wyniki wychodzą, a to 5 cm więcej, albo ze 3 mniej niż ostatnie wyniki więc wolę sama ją zmierzyć.

reklama
Do góry