pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja słyszałam,ze wlasnie przez ten ostatni mies mozna najwiecej przytyc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
News,news,news ponoc w ostatnim miesiacu ciazy nie powinno sie juz przytyc,a za to mozna nawet schudnac.Potwierdzacie?
Wiem,ze powodem jest to moje wielowodzie i juz to przechodzilam,ale wiedzac,ze nie potrafie zjesc w jednym momencie za duzo,to jem czesto w ciagu dnia.Poza tym wchodzi we mnie wszystko
Mam ochote na bita smietane,wlaczam mikser i za chwile delektuje sie truskawkami z bita smietana/Mam ochote na ryz z warzywami,frytki,etc...no problem robi sie ;-)
choc formowo sie nie zmienilam.
Z Julą tyłam po 1-2kg miesiecznie a w ostatnim aż 4 kg
a nie jadłam więcej wręcz przeciwnie
na pewno po części opuchlizna swoje zrobiła, ale w ostatnim miesiącu ciąży bobas głównie obrasta w tłuszczyk więc nie sądzę że się chudnie ;-) może są pojedyncze przypadki
ale nie łudzę się. 

a jednak zaskoczę mojego gina i przekroczę 60 kg 
wierze mu 

nie normalna czy co? Niektóre kobiety tyją i 30 kg w ciąży i nic sie nie dzieje
teraz lekarze juz bardzo pilnuja wagi, w koncu to oni odpowiadaja za pacjentke pod wzgledem medycznym i ja takich lekarzy bardzo sobie chwale
nie chodzi o taki atak jak u majorki ale o zwrocenie uwagi jezeli waga rosnie za szybko. Moja kuzynka tyla na potege bo lekarka jej wmawiala ze to normalne tyc 5 kg na mc
i dorobila sie 28 na plus. Ze szczuplej 50 kg dziewczyny zrobilo sie monstrum do porodu, bardzo ciezko rodzila i poddusila niestety, wtedy latwo bylo lekarzowi powiedziec - prawie pani dziecko udusila !!! - mala byla sina i wyladowala w inkubatorze. Wszystko dlatego ze ona byla tak ociezala ze ledwo chodzila, serce nie wyrabia nagle przy takim obciazeniu. Poza tym nie da sie zrzucic tego pozniej bo cialo juz nie wyglada tak jak dawniej, zostalo jej na stale pewnie z 15 -18 kg. Czy to tak zdrowo, wg mnie nie. Napewno sa przypadki ze dziwczyny tyja duzo i pozniej wszystko jest ok ale ja znam taki a nie inny .